Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Uppdragsbranschen gör det enkel för dig som kund

Den digitala eran har verkligen tagit världen med storm och mer eller mindre tvingat många att anpassa sig. Inom flera olika branscher är det ett måste att följa med i den digitala utvecklingen för att inte gå under men sen finns det också de som gör något helt nytt av det.

Innan digitala världen slog igenom var det relativt krångligt att hitta den service man behövde. Att exempelvis hitta en målare i den tänka prisklassen samt kvaliteten man var ute efter krävde en massa jobb. Först skulle man leta upp en relevant målare för att sedan ta kontakt och reda ut pris och andra faktorer. Antagligen nöjde man sig med första bästa lösning eftersom det var den som var mest tillgänglig, annars var det bara att leta vidare om man ville göra en jämförelse. En rätt så komplex och tidskrävande process.

Som tur är har den här processen utvecklats så pass mycket att det idag är superenkelt för dig som kund att hitta rätt lösning. Det enda som krävs idag är en beskrivning av vad man är ute efter samt en knapptryckning. Hela arbetet sköts av någon annan och du kan istället ägna dig åt något annat. Till slut har du offerter från olika företag som kämpar om att ha dig som kund.

Vilken aktör är bäst att välja?

Idag finns det olika aktörer att vända sig till som erbjuder hjälp med att hitta rätt till olika uppdrag. Det kan handla om allt från ett hus som ska målas till ett kontor som behöver städhjälp varje vecka. Alla uppdrag ser olika ut vilket även aktörerna gör. En del riktar sig exempelvis till privatpersoner medan andra, som vi på EkonomiJuridik, vänder sig till företag.

Att det finns olika aktörer innebär inte att alla gör exakt samma sak så det är viktigt att hitta den som faktiskt kan hjälpa dig förmedla ditt uppdrag. Därför bör du titta på vad just den aktören är specialiserad inom och vad de kan erbjuda dig. Vi på EkonomiJuridik erbjuder möjlighet att hitta rätt revisor eller redovisningskonsult och på grund av vår inriktning kan vi erbjuda våra kunder exakt den hjälp de behöver.

Att välja en aktör som är inriktad inom just det du behöver hjälp med är alltid en stor fördel. Jämfört med att välja en som arbetar med alla möjliga slags branscher så har en inriktad aktör mer kunskap kring ämnet och kan samtidigt ge dig råd. När vi på EkonomiJuridik hjälper med förfrågningar ser vi alltid till att svara på alla frågor och funderingar. Det finns inga frågor som är för dumma att ställa heller.