Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Som samarbetspartner hos EkonomiJuridik

EkonomiJuridik samarbetar med revisions- och redovisningsbyråer över hela Sverige. De kallas för partners och det är de som tar sig an uppdragen som skickas in på sidan. Vi har tidigare förklarat vad som händer när man skickar in en förfrågan om hjälp med redovisning eller revision, men vad innebär det egentligen att vara partner?

Förutsättningar för en optimal matchning

Företag som behöver hjälp med redovisning eller revision skickar in en förfrågan till oss på EkonomiJuridik. Förfrågan valideras och skickas sedan till de partners som uppfyller företagens önskemål. För att säkerställa engagemang från båda hållen och skapa ett gott samarbete så matchas förfrågningarna alltid med partners som är intresserade av uppdraget samt arbetar inom området.

Vi skräddarsyr samarbetet med våra partners så att de enkelt kan ta sig an uppdrag som passar dem. Är du partner hos oss skickar vi alltså endast förfrågningar till dig som du är intresserad av. Det finns ingen risk att bli matchad med kunder som inte uppfyller dina önskemål.

Se fördelarna direkt

Det finns flera anledningar till varför det lönar sig att vara partner. Du kan direkt se fördelarna som tjänsten ger genom att du kommer i kontakt med de kunder som du faktiskt vill ha. Att hitta kunder via rekommendationer är vanligt men på det sättet vet du inte vilka kunder som dyker upp. Just därför är det ett plus att använda EkonomiJuridik eftersom du själv kan avgöra vilka kunder du vill kontakta eller inte.

Mätbarhet är en annan fördel som märks tydligt. Tjänsten är den enda där du faktiskt kan se var din investering hamnar vilket ger dig större kontroll över den. Det innebär däremot inte att du ska pausa all annan marknadsföring.

Hur blir jag partner då?

Det finns olika vägar att gå för att bli partner. Både ringa och maila går bra. Då kommer du i kontakt med en av våra kvalificerade partnerrådgivare som kommer demonstrera hur tjänsten går till för att se hur vi arbetar. Precis som alla förfrågningar som skickas in så bearbetar vi förfrågningar från partners inom 24 timmar. I samband med vår kontakt får ni all information som ni eftersträvar och möjlighet att få svar på era funderingar.

Vi har alltid rådgivare tillgängliga

Det är viktigt för oss att arbeta nära med våra partners för att skapa ett långt och genuint samarbete. Ett av våra mål är att din investering ska ha gett vinst redan vid första matchningen som sker, det bidrar till det långa samarbetet som vi alltid strävar efter. Har du funderingar eller frågor finns vi alltid tillgängliga.