Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Ystad

Det finns en mängd fördelar med att anlita en revisor eller redovisningskonsult. Ditt bolag kan få en kvalitetsstämpel och du får samtidigt mer tid över. Du slipper även oroa dig över att det blir fel i redovisningen.

När du behöver hjälp med att hitta en revisor eller redovisningskonsult kan du vända dig till oss på Revisor Ystad. Våra samarbetspartners har lång erfarenhet och kan hjälpa dig med det mesta som rör ekonomi och företagande. Det tar bara 36 timmar innan du har upp till 3 unika offerter. Tjänsten är helt kostnadsfri och det är alltid dina behov som sätts i första rum.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Näringslivet i Ystad

I Ystad finns det ett levande och rikt näringsliv med företag som verkar både lokalt och globalt. Vill man starta företag i Ystad finns det mycket råd och hjälp att få om man behöver det. Ystad kommun har bland annat ett nära samarbete med Nyföretagarcentrum. Nyföretagarcentrum arbetar med rådgivning för att skapa nya livskraftiga företag och de hjälper bland annat till med att utvärdera affärsidéer. Om du funderar på att starta företag eller om du redan har startat ett så kan du vända dig dit om du behöver råd och stöd. På plats finns erfarna rådgivare som hjälper till med affärsidéer, frågor kring budget, marknadsföring eller annat som rör företagande.

Behöver du vägledning kring finansiering kan du vända dig till internettjänsten FINANSIERA på Företagarguiden. Tjänsten ger en översiktlig bild över hur finansieringsmarknaden fungerar.
Även om du redan är företagare eller håller på att starta ett så dyker det alltid upp frågor. Då är det skönt att ha någon tillgänglig som kan dela med sig av råd och tips på vägen. Vid ett sådant här tillfälle kan du vända dig till en revisor eller redovisningskonsult. Vi på Revisor Ystad kan hjälpa dig hitta en revisor eller redovisningskonsult enkelt och snabbt.

Då behöver du en revisor

Det finns olika tillfällen där man kan tänkas behöva en revisor. Vissa företag har revisionsplikt och måste alltså anlita en auktoriserad revisor, men vissa väljer att anlita en eftersom det ger deras bolag en kvalitetsstämpel.

Revisorer arbetar främst med att utföra revisioner men de kan även vara rådgivare. Revisorn kan inte både utföra revision och vara rådgivare för samma bolag, de måste alltid beakta så att det inte påverkar deras oberoende. Man kan säga att en revisor är länken mellan kunden och kundens intressenter. Revisionen som utförs av revisorn skapar förtroende och trygghet, både internet och externt mot kunder, leverantörer, samarbetspartners och andra intressenter.

Det krävs att revisorn håller sig uppdaterad om de senaste nyheterna och bland annat reglerna inom revision, redovisning och skatt. Kunden värdesätter revisorn som kompetent rådgivare och då är det en förutsättning att revisorn har kunskaper. Genom rådgivningen får inte revisorns opartiskhet och självständighet äventyras.

Inom revisionsyrket är det möjligt att specialisera sig. Det finns vissa revisorer som till exempel inriktar sig mot vissa branscher eller som specialiserar sig på systembaserad revision. Vill du hitta en revisor som är insatt i din bransch kan du fylla i formuläret så hjälper vi dig. Vi på Revisor Ystad är experter på att förmedla rätt revisor till både stora och små företag.

Då behöver du en redovisningskonsult

Till skillnad från revisorer arbetar redovisningskonsulter med att utföra redovisningstjänster. Ekonomin är en central del i varje företag vilket gör att redovisningskonsulten får en väldigt viktig roll.

Redovisningskonsulter är specialiserade inom bland annat bokföring och ekonomisk redovisning. Deras arbetsuppgifter varierar och det beror på vad du som uppdragsgivare har för behov. De kan bland annat hjälpa till med att bokföra alla affärshändelser enligt Bokföringslagen, hantera löneredovisningar, göra avstämningar för månadsrapportering, upprätta samt skicka in skattedeklarationer för mervärdesskatt och löneskatter, upprätta bokslut och ta fram årsredovisning, inkomstdeklaration, kontrolluppgifter och mycket mer.

Alla har egentligen rätt att kalla sig för redovisningskonsult, därför finns titeln auktoriserad för att säkerställa att kvaliteten hög. För att redovisningskonsulten ska kunna bli auktoriserad måste denne ha både utbildning och praktisk erfarenhet.

Välj kvalitet med Revisor Ystad

När du behöver en revisor eller redovisningskonsult så kan du enkelt hitta en via Revisor Ystad. Vi har verifierade samarbetspartner och följer alltid löpande upp, du kan alltså känna dig trygg med att hitta en kvalitativ lösning. När du fyllt i formuläret får du upp till 3 olika offerter att välja fritt mellan.

Börja här