Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Uppsala

För dig som är verksam som företagare i Uppsala finns vi på ekonomijuridik.se och revisor Uppsala här för att du enkelt ska kunna komma i kontakt med en revisor eller en redovisningskonsult i Uppsala.

Kanske behöver du hjälp med bokföringen eller ska upprätta ett bokslut? Via ekonomijuridik.se och revisor Uppsala får du snabbt motta tre kostnadsfria offerter inom endast 36 timmar från någon av våra duktiga partners inom revision och redovisning i Uppsala.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Varför ekonomijuridik.se och Revisor Uppsala?

Genom ekonomijuridik.se och Revisor Uppsala kommer du snabbt i kontakt med en lokal redovisnings- eller revisionsbyrå och får dessutom motta tre kostnadsfria offerter. För dig är det bara att välja den offert och den byrå som passar dig bäst! Att ha en lokal revisor är en trygghet, så använd dig av revisor Uppsala för att hitta den som du vill anlita.

Uppsala som stad för dig som företagare

Uppsala är växande stad med stolta traditioner och som är företagare i Uppsala vill du naturligtvis ta vara på alla möjligheter som staden bjuder och fokusera på att utveckla din verksamhet. Revisor Uppsala och ekonomijuridik.se vet hur mycket tid den ekonomiska redovisningen tar och har därför utvecklat denna smidiga tjänst som ger dig tre kostnadsfria offerter att välja mellan.

I Uppsala finns det ca 19 000 företagare varav 12 000 enmansföretagare. Är du en av dem? Eller planerar du kanske att etablera dig i Uppsala? I Uppsala finns många företagsfrämjande aktörer, nätverk och tjänster till ditt förfogande. Vi tänkte passa på att berätta lite om hur du som egenföretagare kan spara tid och bekymmer genom att använda Revisor Uppsala och vad en revisor eller en redovisningskonsult kan hjälpa dig med.

Efter att du fått dina tre kostnadsfria offerter och valt den redovisnings- och revisionsbyrå som du vill arbeta tillsammans med så kan du som egenföretagare normalt sett välja att få hjälp med delar av din verksamhets ekonomi eller allt som rör ekonomin.

Detta är exempel på tjänster som redovisningskonsulter, likt våra partners som tillsammans utgör Revisor Uppsala, erbjuder:

  • Fakturering av kunder:  En effektiv fakturering kan vara absolut avgörande för en verksamhets existens och välmående. Överlåt din fakturering till en kompetent redovisningskonsult och du behöver inte längre bekymra dig om dina fakturor kommer ut i tid.
  • Leverantörsfakturor: Lika viktigt som det är att få betalt, lika viktigt är det att betala dem som man själv köper varor eller tjänster ifrån. Världen är liten och ett gott rykte betyder mycket. Visa att du som egenföretagare är mån om ditt rykte och vill vårda relationen till dina leverantörer, och anlita en redovisningskonsult till att hjälpa dig med detta viktiga rutinarbete.
  • Bokföring: Som egenföretagare jobbar man lätt även efter jobbet. Men är det verkligen det mest effektiva? Nej, vi menar att du förtjänar att fokusera på det som är din kärnverksamhet och låta ekonomijuridik.se och Revisor Uppsala hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din ekonomiska redovisning. Bokföringen är det som man mest förknippar med revisorer och revisionsbyråer och det har många fördelar att överlåta bokföringen till proffsen. Förutom att det sparar dig en massa tid så får du också via den redovisningskonsult som du hittat vi Revisor Uppsala någon som verkligen kan det här med bokföring.
  • Bokslut: Som egenföretagare ska du avsluta den löpande bokföringen med antingen ett förenklat bokslut, ett vanligt årsbokslut eller en med en årsredovisning. Vet du vad som gäller för din verksamhet? En redovisningskonsult hjälper dig! Som enskild näringsidkare behöver du i normalfallet inte en revisor men om du har en verksamhet som räknas som större måste du ha en, och då hittar du den lättast här på Revisor Uppsala.

Behöver du Revisor Uppsala?

Är du i ett läge där din verksamhet har nått en sådan omfattning så att en revisor nu behövs? Här nedan går vi lite kort igenom vad en revisor gör och vill du veta mer och anlita en revisor så föreslår vi att du använder dig av vår kostnadsfria tjänst där du får tre offerter från våra partners inom Revisor Uppsala.

Det finns titlarna auktoriserad revisor, ideell eller godkänd och dennes uppgift är kort sagt att utföra en revision, det vill säga att utföra en oberoende granskning av bokföring, beslutsmässighet och verksamhet i en organisation eller ett företag. Revisorns uppgift är inte att hjälpa och agera rådgivare i ekonomiska frågor, utan för det anlitar du och din verksamhet en redovisningskonsult eller en advokat. Vi på ekonomijuridik.se och Revisor Uppsala är säkra på att du genom oss finner det du söker inom ekonomisk redovisning, rådgivning och revision via våra kostnadsfria tjänst.

Börja här