Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Sundsvall

Som ny företagare kan det vara svårt att veta allt och hålla koll på allt. En revisor har många olika kompetenser och kan hjälpa dig när du bygger ditt företag. Här på Revisor Sundsvall kan du enkelt och snabbt hitta en revisor som passar dig och ditt företag.

Genom att fylla i formuläret får du 3 offerter inom bara 36 timmar.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

En revisor kan hjälpa dig när du bygger ditt företag

Revisorer arbetar inte endast med revisioner utan kan erbjuda mycket mer. För många är det viktigt att ha någon med rätt kompetens som kan hjälpa till med ekonomisk rådgivning eller utveckling av företaget. En revisor har stor inblick i verksamheten och kan därför vara en stor tillgång, dessutom har de en objektiv bild av företagets organisation och ekonomi.

Rådgivningen som revisorer erbjuder kan sträcka sig från ekonomisk rådgivning till bolagsbildning, andra registreringsärende, budget och planering vid uppstart. De kan hjälpa dig se framåt och göra analyser och antaganden. Revisorer har stor erfarenhet och kompetens från olika branscher vilket gör att du själv kan välja den som har bäst kompetens för just ditt företag. Vissa revisorer inriktar sig i en bransch men det finns även revisorer som har specialkompetens inom flera olika branscher.

Att anlita en revisor som rådgivare är en stor fördel för både dig och ditt företag. Revisorn finns tillgänglig för frågor när du själv inte har svaren och kan bidra med en enorm erfarenhet. De är kunniga inom branshen och har exakt den kompetens du behöver. Känner du ett behov av en revisor kan du fylla i formuläret på hemsidan så hjälper Revisor Sundsvall dig att hitta en revisor utifrån dina önskemål.

Det är viktigt att välja rätt revisor

Det är självklart viktigt att välja rätt revisor, någon som du känner dig bekväm med och som du kan lita på. En revisor ska helt enkelt kännas som en värdefull partner. Här är några punkter som är bra att tänka på när du väljer revisor:

Välj en framåtsiktande revisor: Om du är i början av att expandera ditt företag kan det vara fördelaktigt med en revisor som kan komma med idéer och förslag på hur du kan effektivisera din verksamhet. Det finns mycket kunskap hos revisorer som kan hjälpa dig med ditt företagande, kasta inte bort det!

Byråvald eller personvald revisor: Det finns möjlighet att välja en enskild person som revisor eller en revisionsbyrå. Skulle det vara så att du behöver byta revisor i framtiden kan en byrå vara en fördel eftersom du då endast behöver göra en registeranmälan hos Bolagsverket. Har du istället gjort ett personval måste det vara ett formellt beslut vid en extra bolagsstämma och revisorn måste upprätta en redogörelse för förtida avgång.

Funderar du på att välja en byrå kan du även tänka på vilken storlek byrån ska ha. En större revisionsbyrå har ofta mer samlad kompetens och erfarenhet än en liten. Inom dessa organisationer finns det specialister inom många områden.

Närhetsprincipen: Den digitala åldern är fantastisk men ibland är det nyttigt att ha ett personligt möte. Revisor Sundsvall hjälper dig hitta en revisor i närheten av dig.

Personkemin: Den här punkten är väldigt viktig eftersom du ska kunna känna att revisorn är en partner i företaget. Du måste kunna lita på revison och kunna ringa och ställa frågor. Det kan vara svårt att samarbeta utan personkemi även om revison är väldigt duktig.

Auktoriserade revisorer är ett mått på kvalitet

Titeln revisor är inte skyddad vilket innebär att vem som helst kan kalla sig det. Däremot är titlarna auktoriserad och godkänd skyddade enligt svensk lag. Auktoriserade revisorer har genomgått vissa krav och utfärdats titeln av Revisorsnämnden. För att kalla sig auktoriserad revisor måste man ha både utbildning och minst 5 års erfarenhet av revisionsarbete.

Vi på Revisor Sundsvall samarbetar bara med auktoriserade revisorer för att säkerställa att kvaliteten som levereras till kunden är så hög som möjligt. Du kan känna dig trygg med att Revisor Sundsvall hjälper dig hitta precis rätt för dig och ditt företag.

Hitta din revisor idag

Att hitta rätt revisor är inte komplicerat utan ganska enkelt. Du behöver bara fylla i formuläret på hemsidan så har du 3 offerter inom 36 timmar. Tänk på att vara väldigt tydlig med vilka önskemål och behov du har så att vi kan matcha dig med våra samarbetspartners så bra som möjligt.

Börja här