Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Skövde

Det finns många anledningar till att behöva en revisor eller redovisningskonsult. Det kan bland annat behövas i företag, föreningar och andra organisationer. Det är svårt att sitta inne med alla svar vilket gör det perfekt att det finns tjänster som Revisor Skövde. Vi hjälper dig hitta en revisor eller redovisningskonsult som kan hjälpa till med det mesta. Våra partners har bred erfarenhet och kompetens, vilket gör att det finns en lösning som passar just dig.

För att komma i kontakt och veta hur en revisor eller redovisningskonsult kan hjälpa dig är det bara att fylla i formuläret. Inom 36 timmar får du 3 offerter från våra samarbetspartners.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Tillväxtmotor i Skaraborg

Skövde är en strategisk plats att etablera sig på eftersom det är en tillväxtmotor. Där finns ett starkt näringsliv, livlig handel, ett rikt nöjesliv, många arrangemang och ett berikande fritids- och kulturliv. Det resulterar i många besökare och ger Skövde en roll som centrum för ett större geografiskt område.

Skövde har många arbetstillfälle som bidrar till att det pendlar människor varje dag från de närliggande grannkommunerna. Det är ett av landets åtta största arbetsmarknadsregioner med nästan 85 000 arbetstillfällen. De starkaste områdena är framför allt tillverkningsindustrin, handeln och den offentliga sektorn samt dataspelsbranschen. Skövde är ett centrum för spelutveckling och spel för träning. Gothia Science Park är en företagspark där det finns ett tiotal spelföretag som både har utvecklat och producerat spel i Skövde. En stor bidragande faktor till att Skövde blivit ett spelutvecklarcentrum är närheten till den relativt stora spelutbildningen på Högskolan i Skövde. Högskolan har cirka 11 300 studenter och är en garant för en god försörjning av välutbildad arbetskraft.

Behöver du en revisor eller redovisningskonsult?

Det finns alltså stora möjligheter att etablera sig i Skövde och bland annat starta företag. Att starta företag är inte alltid lätt och det finns alltid frågor som måste besvaras. Hur får jag hjälp att finansiera mitt företag? Vem kan jag vända mig till om jag vill ha goda råd och stöd? Måste jag ha tillstånd för att driva min verksamhet? Hur hittar jag lokal eller mark till min verksamhet? Hur ska jag sköta bokföringen? Vad finns det för regler kring lönehantering? Det här är vanliga frågor och funderingar som dyker upp. Har du själv dessa reflektioner kan det vara en fördel att anlita en revisor eller redovisningskonsult. Du kan hitta en redan inom 36 timmar med Revisor Skövde.

De två yrkesrollerna kan tänkas vara likadana, men det är de inte även om de ibland nuddar vid varandra. Redovisningskonsulten arbetar med redovisningstjänster och rådgivning inom redovisning, företagande och beskattning. Deras uppdrag kan ta olika riktningar som till exempel bokföring, bokslut, årsbokslut, årsredovisning eller andra övriga närliggande uppdrag. Arbetsuppgifterna beror helt på vad uppdragsgivaren är ute efter. Redovisningskonsulter kan vara auktoriserade vilket är ett tydligt tecken på kvalitet. De genomgår löpande vidareutbildningar och titeln måste dessutom förnyas vart 6:e år. De arbetar enligt tydliga riktlinjer och ett ramverk som kallas Reko. Det är en standard för god sed vid utförande av redovisningstjänster. Den är ett stöd i redovisningskonsultens vardag och bidrar till effektivare arbete och högre kvalitet på de tjänster som levereras. Det är till nytta för både företaget och näringslivet.

Revisorer kan precis som redovisningskonsulter arbeta med rådgivning men arbetar främst med att utföra revisioner. Revision är en oberoende granskning och uttalande om information eller vissa förhållanden. Det kan till exempel vara att granska bokföringen eller verksamheten i en organisation. Revisorn kan antingen vara ideell, godkänd eller auktoriserad. En ideell revisor kallas även för lekmannarevisor och kan anlitas i en ideell förening. Godkänd och auktoriserad är två titlar som är skyddade enligt lag vilket innebär att revisorn måste uppfylla vissa krav. Det är bland annat krav på utbildning och praktisk erfarenhet.

Vi förmedlar en säker och kvalitativ tjänst

Du kan känna dig säker i att hitta en auktoriserad revisor eller redovisningskonsult med Revisor Skövde. Vi ställer höga krav på våra partners för du som kund ska känna dig trygg med den tjänst som levereras. Vi matchar ditt uppdrag med våra partners efter du fyllt i formuläret och förklarat ditt uppdrag. Vi vet av erfarenhet att alla uppdrag är olika, därför får du 3 offerter att välja mellan från revisorer och redovisningskonsulter som har bred erfarenhet.

Börja här