Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Norrtälje

Letar du efter någon som kan hjälpa dig i ditt företag så rekommenderar vi en revisor eller redovisningskonsult. Det finns en mängd fördelar med att anlita någon som kan sköta ekonomin eller vara rådgivare. Via Revisor Norrtälje kan du hitta både revisorer och redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med både ekonomin och företagandet.

Tjänsten är kostnadsfri och inom 36 timmar har du svar från våra samarbetspartners. Du förbinder dig inte till något och kan själv bestämma vilken lösning som passar dig bäst. Vi samarbetar endast med pålitliga och professionella revisions- och redovisningsbyråer, för att du ska känna dig trygg med tjänsten.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Redovisningskonsulten hjälper dig med det här

Många gånger kan en redovisningskonsult fungera som företagets högra hand inom frågor som rör ekonomi, administration och affärsutveckling. Det är en viktigt resurs för många företag eftersom en redovisningskonsult kan försäkra att arbetet blir gjort korrekt.

Arbetsuppgifterna varierar och konsulten kan bistå både större och mindre myndigheter. De hjälper bland annat till med redovisningstjänster och rådgivning. Det kan vara att ha hand om:

  • Bokföringen: Fakturor, kvitton, saldobesked.
  • Lönehanteringen: Rapportering, lönespecifikationer, förmåner, löneavdrag.
  • Ekonomisk rådgivning: Bolagsbildning, skatterådgivning, avveckling av bolag.

För att redovisningskonsulten ska kunna tilhandahålla en kvalitativ redovisningstjänst behövs bred kompetens inom redovisningsområdet. Du som kund vet att en redovisningskonsult håller hög kvalitet om de är auktoriserade. För titeln auktoriserad krävs både teoretisk och praktisk erfarenhet, dessutom kontrolleras de vart 6:e år. Vem som helst kan kalla sig för redovisningskonsult men just titeln auktoriserad är skyddad enligt svensk lag.

Det finns många fördelar som företagare att anlita en redovisningskonsult. Den största fördelen är att du slipper oroa dig över att göra fel och kan ägna tiden åt att göra något annat. Genom att låta ett proffs sköta det går det dessutom snabbare. Du kan alltid be om en översiktlig sammanställning av företagets ekonomi om du känner dig orolig över att låta någon annan hantera den.

Revisorn hjälper dig med det här

Revisorn kan precis som redovisningskonsulten vara en värdefull partner. I första hand arbetar de med revisioner men har idag även möjlighet att arbeta som rådgivare. Revisionen behöver vara oberoende vilket innebär att revisorn inte kan utföra både revision och rådgivning på samma företag.

Du måste ha en godkänd eller auktoriserad revisor om bolaget är ett aktiebolag eller uppfyller två av tre krav:

  • Balansomslutning på högst 1,5 miljoner kronor
  • Nettoomsättning på högst 3 miljoner kronor
  • Högst tre anställda

Det finns så många fördelar med att låta en revisor utföra en revision för ditt företag. Behöver du låna pengar kan årsredovisningen fungera som en trygghet för intressenterna eftersom det är ett tecken på att ekonomin och redovisningen sköts korrekt. Är du inte insatt inom ekonomi kan fel slinka igenom och påverka hur andra ser på företaget.

Som företagare kräver det mycket tid att utveckla sitt bolag, ovanpå det finns det mycket att tänka på. Det finns krav på att aktiebolag ska lämna in en revisionsberättelse samtidigt som årsredovisningen skickas in. Här kan revisorn hjälpa dig med både årsredovisningen och revisionsberättelsen samt skicka in den i tid så att du slipper betala förseningsavgift.

Välj rätt revisor eller redovisningskonsult

Vi på Revisor Norrtälje hjälper dig hitta en redovisningskonsult eller revisor utifrån dina önskemål. Oavsett om du behöver rådgivning eller hjälp med deklarationen har vi pålitliga samarbetspartners med bred erfarenhet och kompetens. För att du ska kunna ha en nära kontakt med din revisor eller redovisningskonsult hittar du dem bara i Norrtälje, i närheten av dig.

Närheten till din revisor eller redovisningskonsult är inte det enda som spelar roll när du ska välja. Det är även viktigt att ni har personkemi och kan kommunicera med varandra. Revisorn eller redovisningskonsulten måste kunna besvara dina frågor och tvärt om. Förståelse och kommunikation är nyckeln till ett lyckat samarbete så hos Revisor Norrtälje får du 3 offerter för att kunna välja den lösning som passar dig bäst. Vi matchar dig med auktoriserade revisorer och redovisningskonsulter för att leverera högsta kvalitet för dig.

Behöver du hitta en revisor eller redovisningskonsult behöver bara formuläret fyllas i. Det är viktigt att du fyller i det så noggrant du kan för att kunna matchas med just det du söker. Våra partners tar kontakt med dig inom 36 timmar och du kan välja det som känns rätt för dig i lugn och ro.

Börja här