Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Lund

Välkommen till oss på Revisor Lund Ekonomijuridik. Här får du hjälp med att hitta din nya revisor i Lund. Revision, bokslut och bokföring kan ta upp en hel del av en företagares tid och det är också vanligt att den inte är yrkesverksam inom redovisning och revision begår kostsamma och tidsödande misstag. Med vår tjänst är du i trygga händer och får kostnadsfritt tre offerter från våra duktiga samarbetspartners inom bara 24 timmar. Du väljer sedan i lugn och ro välja den offert som passar dig allra bäst. Du förbinder dig naturligtvis inte till någonting innan du har valt att anta någon av offerterna. Vi har höga krav på våra partners och du kan därför känna dig säker på att de offertanbud du mottar kommer från de skarpaste redovisnings- och revisionsbyråerna i Lund.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Revisor i Lund

Företag, föreningar och organisationer anlitar en oberoende revisor som får till uppgift att uttala sig om och granska verksamhetens ekonomi. Vem som helst kan kalla sig för Ideell revisor men Godkänd och Auktoriserad revisor i Lund är skyddade titlar enligt lag. Driver du en ideell organisation är du fri att anlita vilken revisor du vill, driver du ett aktiebolag (AB) eller ett företag som verkar under tillsyn av finansinspektionen måste du använda dig av en revisor som är Godkänd eller Auktoriserad.

När du anlitar en revisor i Lund kan du bland annat få hjälp med följande:

  • Lönehantering så som lönespecifikation, provisionshantering, förmåner och tjänstebilshantering, avdrag, rapportering och skattedeklaration samt avstämningar och avtalshantering.
  • Ekonomisk rådgivning så som nyckelanalyser, skatterådgivning, bolagsbildning samt avveckling och andra komplexa redovisningar.
  • Bokföring så som kvittohantering, fakturering, saldobesked och löneutbetalningar.

En oberoende revisor i Lund utför en så kallad revision, detta innebär att företagets bokslut, årsredovisning samt bokföring granskas. Därefter upprättas en revisionsberättelse.

I Sverige finns en så kallad revisionsplikt, det innebär att du som driver företag enligt lag måste anlita en godkänd eller auktoriserad revisor. För att ditt företag ska ha revisionsplikt behöver dock minst två av följande tre punkter uppnås.

Aktiebolag (AB) som:

  • Har 3 eller fler anställda
  • Har en balansomslutning på 1.5 miljoner kronor eller mer
  • Har en nettoomsättning på 3 miljoner kronor eller mer

Ekonomijuridik – hjälper dig hitta din nya revisor i Lund

Vi vet hur svårt det kan vara att hitta rätt revisor när ditt företag behöver hjälp med revision i Lund. På Ekonomijuridik är vi stolta över att har förmedlat X-antal goda och lyckade kontakter mellan kunder och revisionsbyråer i Lund. Genom att välja vår tjänst ökar du och ditt företag chansen att hitta den revisor som passar just dig och ditt uppdrag bäst. För att du ska få ut så mycket som möjligt av vår tjänst är det viktigt att du noggrant specificerar ditt uppdrag, ämnar full och korrekt information samt aldrig tvekar på att höra av dig till oss om du har frågor angående tjänsten.

Så fungerar vår tjänst

Genom att du fyller i ett formulär på vår hemsida får du ta emot tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar. Det betyder att du på egen hand i lugn och ro kan gå igenom dina tre erbjudande för att välja vilken revisor i Lund som passar just dig och ditt uppdrag bäst. Dina tre kostnadsfria offerter är inte bindande, först näst du valt att inleda ett samarbete med någon av våra partners är du förpliktigad att fullfölja påbörjat samarbete.

Vi väljer våra partners med omsorg och kvalitetssäkrar alltid de revisionsbyråer vi väljer att samarbeta. Vi vet att alla revisionsuppdrag är unika och därför samarbetar vi med så väl stora som små revisionsbyråer, samtliga med kapacitet att ta sig an både större och mindre uppdrag.

Hitta din revisor – Tryggt och säkert

Genom vår tjänst vill vi hjälpa dig och ditt företag eller organisation att hitta rätt revisor för just ert uppdrag. Ekonomijuridik arbetar med en vision om att alltid kunna förmedla uppdrag av hög kvalitet till våra samarbetspartners, vi vill att så väl du som kund och våra partners ska vara nöjda med den tjänst vi levererar.

På Ekonomijuridik har vi som mål att så väl kunder som partners ska känna sig trygga och säkra när de använder sig av vår tjänst. Vi hoppas alltid kunna förmedla en god kontakt mellan dig och din nya revisor i Lund. Fler städer i Skåne där vi samarbetar med revisorer är revisor Hässleholm, revisor Trelleborg, revisor Kristianstad, revisor Malmö, revisor Helsingborg

Börja här