Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Laholm

Behöver du hjälp med bokföringen? Våra samarbetspartners är experter på ekonomi och företagande. Du kan enkelt komma i kontakt med professionell hjälp inom 36 timmar bara genom att fylla i formuläret. Oroa dig inte över kostnaderna, det är helt kostnadsfritt att använda Revisor Laholm.

Ekonomin kan vara tidskrävande men en redovisningskonsult kan avlasta dig. Du får mer tid över till annat i företaget och kan känna dig trygg med att redovisningen blir gjord korrekt. Vill du vara extra noggrann kan du anlita en revisor som kan granska redovisningen. Vi på Revisor Laholm hjälper dig hitta en revisor eller redovisningskonsult utifrån dina önskemål.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Laholm på toppen

I Svenskt näringslivs rankning av företagsklimat hittar vi Laholm på toppen. Med ett gynnsamt geografiskt läge sjuder företagsamheten. Varje år startas eller etableras mellan 80 och 120 nya företag, just nu finns drygt 3 200 olika bolag och enskilda firmor. De dominerande företagen finns främst inom trä-, plast- och verkstadsbranschen, livsmedelsindustrin och grafisk produktion. Tjänstesektorn ökar successivt och jord- och skogsbruket är stort. Laholm vill att företagare ska känna sig välkomna i kommunen och ger därför service när det gäller företags- och näringslivsfrågor. Som etablerad eller blivande företagare kan man vända sig till Näringslivsservice om frågor som rör näringslivet och företagande i kommunen.

För den som vill ha en egen kontaktperson kan man anlita en revisor eller redovisningskonsult. De är specialister på ekonomi och företagande och kan hjälpa dig när du har frågor och funderingar. Många gånger fungerar de som bollplank och kan bli värdefulla partners. Vi på Revisor Laholm kan enkelt hjälpa dig hitta din nya partner. Hos våra samarbetspartners finns både revisorer och redovisningskonsulter för att kunna tillgodose kundens behov bäst.

Hjälp med redovisningen

När du behöver hjälp med redovisningen kan du vända dig till en redovisningskonsult. För många företagare i Sverige är redovisningskonsulter viktiga resurser och blir företagets högra hand i frågor som rör ekonomi, administration och affärsutveckling. De har en väldigt viktig roll eftersom ekonomi är central i varje företag.

Redovisningskonsulten erbjuder tjänster inom redovisning. Svensk standard för redovisningstjänster beskriver att redovisningsuppdrag är ett uppdrag där ett redovisningsföretag biträder en uppdragsgivare med ekonomiadministrativa tjänster och rådgivning. Dessa tjänster varierar eftersom det beror på vad uppdragsgivaren har för behov och önskemål. Vanliga uppdrag kan vara att bokföra affärshändelser, hantera löneredovisningar, göra avstämningar för månadsrapportering, upprätta och skicka in skattedeklarationer för mervärdesskatt och löneskatter, upprätta bokslut och ta fram årsredovisning, inkomstdeklarationer och kontrolluppgifter. De vanligaste tjänsterna är att hjälpa företagen med momsredovisning, skattedeklaration och löneredovisning.

Redovisningskonsulten behöver ha en bred kompetens inom redovisningsområdet men också kunskaper inom till exempel moms och skattelagstiftning. Det krävs för att kunna tillhandahålla en kvalitativ redovisningstjänst. Oavsett om du har ett litet familjeföretag eller en stor internationell koncern så kan du hitta en professionell redovisningskonsult via Revisor Laholm. Våra samarbetspartners väljs med omsorg så du kan känna dig trygg med att hitta en kvalitativ lösning.

Hjälp med granskning av redovisningen

När du behöver någon som kan granska redovisningen så kan du vända dig till en revisor istället. I Sverige har vissa företag revisionsplikt vilket innebär att de måste anlita en auktoriserad revisor. Även om ditt företag inte ingår i revisionsplikten så kan det vara bra att fundera på om ni behöver hjälp ändå. En revisor får inblick i många företag och branscher vilket gör att deras kompetens är väldigt bred. Det kan vara svårt att hitta en revisor som har inblick i just din bransch, därför är det en bra idé att kontakta oss på Revisor Laholm. Våra samarbetspartners har olika erfarenheter och kunskaper och vi kan enkelt avgöra vilken av dessa som passat dig bäst. Du får alltid upp till tre olika offerter att välja mellan.

En revisor erbjuder tjänster inom revision och rådgivning. De bland annat granskar redovisningar och hur styrelser förvaltar organisationerna som de företräder. Det blir ofta ett varierande arbete eftersom redovisningen och styrelsens arbete sällan är densamma på två olika organisationer.

Stor variation

Oavsett vad du har för behov och önskemål så kan Revisor Laholm hjälpa dig hitta det du söker efter. Det är kostnadsfritt att använda tjänsten och du får upp till tre olika offerter att välja fritt mellan. Du kan känna dig säker med att hitta en lösning som passar dig eftersom våra samarbetspartners har olika erfarenheter.

Börja här