Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Kristianstad

Letar du efter en seriös och pålitlig revisor i Kristianstad? Genom vår effektiva förmedlingstjänst så kan du få tre unika offerter inom bara 24 timmar. Du förbinder dig inte till någonting och kan i lugn och ro studera offerterna innan du bestämmer dig. Vi samarbetar endast med godkända revisorer som är behöriga att utföra revision.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Revision för alla företag

Oavsett om du är stor eller liten så kan du genom oss komma i kontakt med en kvalificerad revisor. Driver du ett aktiebolag med en årsomsättning som överstiger 3 miljoner kronor så är ditt bolag enligt lag revisionspliktigt. Ett större bolag betyder också större flöden. Om en intern rutin inte fungerar tillfredsställande, så kan det få stora effekter för bolaget. Det är dock inte möjligt att kontrollera allt i detalj, därför får man inrikta revisionen av större bolag på granskning av processer så att man säkerställer att det finns en god intern kontroll. Din revisor i Kristianstad hjälper dig att säkerställa att ni inte endast har nödvändiga rutiner, utan också de mest effektiva.

Mindre aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor har ingen revisionsplikt, men trots det kan det finnas ett behov av intern kontroll som utförs av en oberoende part. En revision ger förtroende hos alla intressenter i företaget: myndigheter, banker, ägare och anställda. Det är helt enkelt en kvalitetsstämpel och en stor trygghet för dig som företagare.

Vad kan en revisor hjälpa dig med?

Revisorns tjänst har utvecklats de senaste åren och han eller hon tittar nu inte bara bakåt, utan kan även bistå dig med goda råd inför framtiden. Din revisor kan till exempel hjälpa dig med mer effektiva skatteupplägg, råd kring framtida finansieringar, pensioner och aktieägaravtal. Även planering med köp och försäljning av bolag kan din revisor vara behjälplig med. En modern revisor i Kristianstad har helt enkelt en avsevärd bredd och kan hjälpa dig att identifiera problematiken i en rad frågor. Nedan sammanfattar vi i punktform vad en auktoriserad revisor kan hjälpa dig med utöver revision:

  • Bokslut
  • Redovisning
  • Skattefrågor
  • Framtida finansieringar
  • Aktieägaravtal
  • Pensioner

Flera fria offerter från revisorer i Kristianstad

Som företagare vill man kunna fokusera på sin kärnverksamhet och inte ägna tid åt att leta efter en lämplig revisor. För oss är det en självklarhet och därför har vi tagit fram en enkel och smidig tjänst där du bara fyller i kontaktformuläret och sedan skriver några rader om vad du behöver hjälp med. Du kan sedan i lugn och ro invänta minst tre unika offerter i din inkorg. Du väljer den offert som passar dig bäst och du förbinder dig självfallet inte till någonting innan du har accepterat en offert. För din trygghets skull så samarbetar vi självfallet endast med seriösa revisionsbyråer i Kristianstad. Alla våra partners kvalitetsgranskas innan de får förmedla offerter och vi ställer höga krav för att kunna erbjuda dig som användare en så kvalitativ tjänst som möjligt. Fler städer i Skåne där vi samarbetar med revisorer är Revisor Lund, revisor Hässleholm, revisor Trelleborgrevisor Malmö, revisor Helsingborg

Börja här