Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Helsingborg

Genom att vända sig till en revisor i Helsingborg kan man som företag få hjälp med bokslut, bokföring, årsredovisning, revision och ekonomisk rådgivning. Revisorn har till uppgift att slutligen upprätta en oberoende revisionsberättelse. Vår tjänst hjälper dig och ditt företag att snabbt hitta en kompetent revisor i Helsingborg.

Som företagare kan det vara svårt att att hitta rätt revisor och revisionsbyrå i Helsingborg. Därför har vi utvecklat en enkel och effektiv som snabbt hjälper dig att få tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar. Du väljer sedan i lugn och ro den revisionsbyrå som passar just dig bäst. Vi samarbetar med såväl stora som små revisionsbyråer i Helsingborg. Samtliga har lång erfarenhet och den kunskap som krävs för att ta sig an både stora och små uppdrag.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

 • Revision
 • Bokföring
 • Lönehantering

Vad en revisor gör

Ett företag anlitar en revisor som har till uppgift att oberoende granska och uttala sig om verksamhetens ekonomi. Det finns tre sätt att arbeta som redovisningskonsult i Helsingborg: Ideell, Godkänd och Auktoriserad där de två sistnämnda är skyddade titlar enligt lag. När man driver ett större aktiebolag (AB) eller annat bolag som verkar under finansinspektionens tillsyn är skyldiga enligt lag att använda sig av en godkänd eller auktoriserad revisor. En ideell förening eller organisation kan använda sig av en ideell revisor.

Olika revisionsuppdrag:

 • Lönehantering: Provisionshantering, lönespecifikation, förmåner, löneavdrag, rapportering, tjänstebilshantering, avstämningar, skattedeklaration och avtalshantering.
 • Ekonomisk rådgivning: Nyckelanalyser, komplexa redovisningar, skatterådgivning, bolagsbildning och avveckling av bolag.
 • Bokföring: Kvittohantering, saldobesked, löneutbetalning och fakturering.

En oberoende revisor gör en så kallad revision, detta innebär bland annat att ett företags eller en organisations bokslut, bokföring och årsredovisning granskas och en revisionsberättelse upprättas.

Har ditt företag revisionsplikt?

Revisionsplikt innebär att man enligt lag att ett företag enligt lag är skyldiga att använda sig av en revisor, för att denna regel ska gälla måste två av följande tre punkter uppfyllas:

 • Aktiebolag (AB) med balansomslutning högre än 1.5 miljoner kronor.
 • Aktiebolag (AB) med en nettoomsättning på mer än 3 miljoner kronor.
 • Aktiebolag (AB) med fler än 3 anställda.

Vi är experter på revision i Helsingborg

Vi har genom lång erfarenhet stor kunskap av revision i Helsingborg, på JUFit är vi väldigt stola över att vi förmedlat X-antal revisionskontakter i hela Helsingborg. Genom att välja vår tjänst ökar du dina chanser att finna den rätta revisorn för just ditt företag och uppdrag, vi hjälper dig hitta rätt genom att du:

 • Specificerar ditt behov och uppdrag
 • Lämnar korrekt och full information till oss
 • Tar kontakt med oss om du har frågor angående vår tjänst

Så här fungerar vår tjänst

Genom att fylla i formuläret på vår hemsida tar du del av vår tjänst och får tre offerter inom 24 timmar från våra samarbetspartners. Du kan sedan på egen hand gå igenom dian tre offerter och välja den revisionsbyrå som passar dig bäst. Dina tre offerter från våra partners är aldrig bindande, först när du valt att inleda ett samarbete med en av våra partners är du förpliktigad att slutföra påbörjat samarbete. Den information du lämnar till oss ligger till grund för vår matchning av ditt uppdrag gentemot tre av våra partners, därför är det viktigt att du beskriver ditt uppdrag med korrekt information. Vi vill genom vår tjänst hjälpa dig att hitta rätt när du söker en ny revisor, vår vision är att förmedla god kontakt mellan våra partners och dig som kund. Vi hoppas vår tjänst leder till ett långvarigt samarbete mellan dig och din nya revisor i Helsingborg.

En säker tjänst

Vi väljer och kvalitetssäkrar våra partners och revisionsbyråer med stor omsorg, vårt mål är att så väl partners som kunder ska känna sig nöjda med den tjänst vi förmedlar. Vi samlar alltid in all nödvändig information som behövs, dels för att förmedla uppdrag av hög kvalitet till våra partners och dels för att ditt företag och uppdrag ska matchas mot passande revisionsbyrå bland våra partners. Så väl partner som kund ska känna sig trygga när de använder vår tjänst, vår vision är en säker och väl genomförd förmedling av din nya revisor i Helsingborg. Fler städer i Skåne där vi samarbetar med revisorer är Revisor Lund, revisor Hässleholm, revisor Trelleborg, revisor Kristianstad och revisor Malmö.

Börja här