Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Halmstad

När du behöver hjälp med bokföring, bokslut eller ekonomisk rådgivning är det till en revisor i Halmstad du ska vända dig till. Vi på Ekonomijuridik vet hur svårt det kan vara att hitta en bra revisionsbyrå, därför har vi tagit fram en enkel och säker tjänst som hjälper dig hitta rätt revisor för ditt uppdrag. När du väljer att använda dig av vår tjänst tar du enkelt emot tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar från någon av våra partners, du väljer sedan i lugn och ro den offert som passar dig bäst.

De tre kostnadsfria offerterna du tar emot är aldrig bindande, inte förrän du valt att inleda ett samarbete med någon av våra partners är du skyldig att fullfölja påbörjat samarbete.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Vad kan en revisor i Halmstad hjälpa dig med?

En förening, organisation eller ett företag tar hjälp av en revisor som får till uppgift att oberoende granska och uttala sig om verksamhetens ekonomi samt utföra en revision. Detta innebär att ett bolags bokföring, bokslut och årsredovisning granskas av en revisor i en så kallad revisionsberättelse.

En revisor är antingen Ideell, Godkänd eller Auktoriserad, de två senare titlarna är skyddade enligt svensk lag. Den som driver en ideell verksamhet är fri att använda sig av en så kallad ideell revisor. Ett aktiebolag (AB) eller annat bolag verksamma under finansinspektionens tillsyn är skyldiga att alltid använda sig av en så kallad godkänd eller auktoriserad revisor i Halmstad.

En revisor åtar sig bland annat uppdrag inom:

  • Lönehantering likt provisions- och tjänstebilshantering samt övriga förmåner, lönespecifikation och avdrag, avstämningar och rapporteringar samt avtalshantering och skattedeklaration.
  • Bokföring likt kvittohantering och fakturering samt saldobesked och löneutbetalning.
  • Ekonomisk rådgivning likt komplexa redovisningar och skatterådgivning, nyckelanalyser samt bolagsbildning och bolagsavveckling.

Har ditt företag revisionsplikt?

I Sverige finns det något som kallas revisionsplikt, det innebär att ett företag måste använda sig av en godkänd eller en auktoriserad revisor. Revisionsplikten gäller ditt företag om du driver ett aktiebolag och minst två av nedanstående tre punkter uppfylls:

  • Nettoomsättning på minst 3 miljoner kronor
  • 3 eller fler anställda
  • Balansomslutning på minst 1.5 miljoner kronor

Ekonomijuridik kan revision i Halmstad!

Vi på Ekonomijuridik vet att det många gånger kan vara problematiskt att hitta en oberoende revisor i Halmstad, vi därför göra det enkelt för dig att hitta rätt revisor för just ditt uppdrag. Vi är stolta över att vi genom vår tjänst förmedlat X-antal kontakter mellan kunder och revisionsbyråer i Halmstad, vår tjänst ökar dina chanser att hitta din nya revisor. Det enda du behöver göra är att fylla i vårt formulär på vår hemsida så matchar vi ditt företag och ditt uppdrag med någon av vår många revisionspartners!

Vår tjänst fungerar så här

När du fyllt i vårt formulär mottar du tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar från någon av våra partners. Du har sedan själv möjlighet att gå igenom dina erbjudande för att välja den revisor som passar just ditt företag bäst. Våra offerter är aldrig bindande och du är inte förpliktigad förrän du själv valt att inleda ett samarbete med någon av våra partners. Först då är du skyldig att fullfölja påbörjat samarbete.

När du fyller i vårt formulär är det viktigt att du lämnar specificerad och korrekt information om ditt uppdrag för att vi ska kunna matcha dig med rätt revisionsbyrå. Vårt mål är alltid att förmedla uppdrag av hög kvalitet gentemot våra utvalda partners, detta betyder att du som kund alltid får erbjudande från några av de bästa revisionsbyråerna i Halmstad.

Kvalitet och trygghet

På Ekonomijuridik är vi alltid noggranna när vi väljer våra samarbetspartners, vårt mål är att du som kund alltid ska få tre kostnadsfria offerter från revisionsbyråer specifikt matchade efter ditt företag oh uppdrag. Inget revisionsuppdrag är det andra likt och därför finner du så väl stora som små revisionsbyråer bland våra samarbetspartners. Alla med kapacitet att ta sig an allt från det lilla till det stora revisionsuppdraget i Halmstad.

Vi på Ekonomijuridik vill, genom den tjänst vi levererar, bistå dig i ditt sökande efter en ny oberoende revisor i Halmstad. Detta gör vi genom att erbjuda dig tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar från någon av våra partners. Vår vision är att så väl kund som samarbetspartners ska känna sig trygga och nöjda med den kontakt vi levererar. Du är alltid välkommen att kontakta oss på Ekonomijuridik om du har frågor angående vår tjänst.

En god revisionskontakt kan leda till ett långvarigt samarbete mellan din och din nya oberoende revisor i Halmstad!

Börja här