Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Göteborg

Söker du efter en lämplig revisor i Göteborg? Genom vår tjänst mottar du tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar från kvalificerade redovisnings- och revisionsbyråer. Du väljer det alternativ som passar dig bäst och kan i lugn och ro studera offerterna. Vi samarbetar bara med de bästa byråerna och ställer höga krav på våra partners. Alla har bred kunskap och lång erfarenhet för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Att själv hitta rätt revisor i Göteborg är inte det lättaste. Det finns många revisionsbyråer och många gånger kan det vara såväl problematiskt som tidskrävande att välja rätt. Med vår tjänst behöver du inte leta runt utan får enkelt och bekvämt förmånliga offertförslag från duktiga revisorer och redovisningsbyråer Göteborg.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

 • Revision
 • Bokföring
 • Lönehantering

Vad är en revisor?

En revisor i Göteborg arbetar med att upprätta en revision av ett företag eller en förening, revisorn har till uppgift att oberoende granska och uttala sig om verksamheten. En revisor kan vara:

Vem som helst kan utföra arbete som revisor men titlarna godkänd och auktoriserad revisor är skyddade enligt lag.

Vad gör en revisor?

Driver man ett större aktiebolag eller ett bolag som verkar under tillsyn av finansinspektionen måste man enligt lag använda sig av en godkänd eller auktoriserad revisor. Driver man en ideell förening är man fri att använda sig av en ideell revisor.

En revisor åtar sig uppdrag inom:

 • Bokföring
  Saldobesked, kvittohantering, fakturering samt löneutbetalningar m.m.
 • Ekonomisk rådgivning
  Skatterådgivning, bolagsbildning, avveckling av bolag, nyckeltalsanalys och övrig komplex redovisning.
 • Lönehantering
  Lönespecificering, provisionshantering, förmåner, löneavdrag, tjänstebilshantering, rapportering, skattedeklaration, avstämningar, avtalshantering,

Experter på revisorer i Göteborg

Genom erfarenhet är vi experter på att hitta just redovisningskonsult i Göteborg. Ekonomijuridik är stolta över att ha förmedlar revisionskontakt till över X-antal kunder i Göteborg. När du väljer vår tjänst kan du vara säker på att vi finner rätt revisionsbyrå till just dig, för att vi ska hitta rätt revisor för dig ber vi dig tänka på följande:

 • Lämna alltid bra och rätt information till oss
 • Specificera alltid ditt behov
 • Har du frågor angående vår tjänst är du varmt välkommen att kontakta oss

Hur vår tjänst fungerar

Du tar enkelt del av vår tjänst genom att fylla i vårt formulär, detta finner du på vår hemsida. Genom den information du lämnar hittar vi sedan tre passande partners, du får tre offerter inom 24 timmar. Du har nu möjlighet att i lugn och ro själv gå igenom tre kostnadsfria offerter, dessa är aldrig bindande och därmed har du som kund inga förpliktelser mot dem. Det är först när du själv har valt att inleda ett samarbete med din nya revisor du är förpliktigad att slutföra påbörjat samarbete. Vi har genom vår tjänst hjälp många att hitta rätt revisor, vår förhoppning är att vi kan förmedla en kontakt och en början på ett långvarigt samarbete mellan dig och din nya revisor i Göteborg.

Säker förmedling av revisorer i Göteborg

Genom lång erfarenhet och stor kunskap vet vi vad som gör en bra Redovisning i Göteborg, självklart kvalitetssäkrar vi alltid de revisionsbyråer vi väljer att samarbeta med. Vi samlar in nödvändig information när kunder genom vår tjänst begär tre offerter, på så sätt kan vi säkerställa att vi förmedlar uppdrag av hög kvalitet till våra partners. Vårt mål är att så väl kund som partner ska vara nöjda med vår förmedling och vårt samarbete. Partners och kunder ska alltid känna sig trygga och säkra att använda sig av vår tjänst, en trygg och väl genomförd förmedling är vår vision och framgång.

Börja här