Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Borås

Rätt tid på rätt saker: Ett mantra som tål att upprepas. Eller en rekommendation för att få ett välmående företag. Det som ofta är en tidstjuv är bokföringen. Men ack så viktigt!

På Ekonomijuridik.se hjälper vi dig att kostnadsfritt hitta rätt revisor eller redovisningskonsult så att du kan lägga din tid på att driva och utveckla ditt företag. Vi har ett stort nätverk av revisorer och redovisningskonsulter i Borås.

Fyll i formuläret så har du 3 offerter inom 36 timmar – helt kostnadsfritt!

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Bokföring är ett måste

Bokföring är ett måste för alla företag, små som stora. Alla ekonomiska transaktioner och ekonomiska händelser måste redovisas och skall så göras enligt ett standardiserat sätt i datumordning.

Så vad är då en ekonomiska händelse?

En ekonomisk händelse eller transaktion kan till exempel vara att köpa inventarier, kuvert eller datorer. Alla de ekonomiska händelser som påverkar företaget måste redovisas och sparas; en verifikation. En verifikation är exempelvis kvittot från inköpet av frimärken. Kvittot måste sparas för att kunna härledas till transaktionen.

Som du förstår är ju detta ett ganska tidsödande arbete där du som företagare istället hade kunnat göra kundbesök, jobba med marknadsföringen eller utveckla verksamheten. Därför är det gynnsamt för ditt företag att låta en redovisningskonsult ta hand om bokföringen så ditt företag får ditt rätta fokus.

Redovisningskonsulten hjälper dig med bokföringen

En redovisningskonsult hjälper dig som kund med redovisningstjänster och rådgivning. Det finns en stor bredd på kompetensområden inom yrkeskategorin redovisningskonsult. Därför kan det som företagare ibland vara svårt att hitta vilken redovisningskonsult som passar ditt företag. Med vårt breda nätverk och vår kompetens hjälper vi dig helt kostnadsfritt att hitta rätt kompetens till dig.

Bland våra samarbetspartners har vi även auktoriserade redovisningskonsulter och som auktoriserad redovisningskonsult måste man uppfylla vissa krav. Titeln auktoriserad redovisningskonsult indikerar på kvalitet och professionalitet vilket du kan förvänta dig av en matchning från oss.

Redovisningskonsulten Borås kan även hjälpa dig med bland annat lönehantering, bokslut eller kundfakturering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter Borås kan även vara behjälpliga i din verksamhet med större arbetsuppgifter som all löpande ekonomi eller moms. Det är ditt företags behov som vi fokuserar på när vi gör en matchning med våra samarbetspartners.

Det här hjälper en revisor ditt företag med

Ekonomijuridik.se matchar förutom revisor Borås även redovisningskonsulter Borås. Skillnaden mellan redovisningskonsulter och revisorer är att revisorns främsta uppgift att granska ett företag eller en organisation. En revision kan exempelvis vara att verifiera bokföringen. Sköts inte bokföringen korrekt är revisorn skyldig att anmärka det.

Lagen säger att större aktiebolag och bolag som är under finansinspektionens tillsyn måste ha en godkänd eller auktoriserad revisor. Revisor är något vem som helst kan marknadsföra sig under men titeln godkänd -eller auktoriserad revisor är skyddade enligt lag.

De auktoriserade revisorerna och redovisningskonsulterna i Borås

Vi matchar dina uppdrag som hjälp med lönehantering, moms, bokföring etc med auktoriserade redovisningskonsulter och revisorer. Det finns flera krav för att få titulera sig auktoriserad. Man måste bland annat vara anställd eller driva en revisionsbyrå, ej befinna sig i konkurs/ha näringsförbud, vara bosatt i Sverige, genomgått gedigen högskoleutbildning samt fem års arbetslivserfarenhet inom området. Revisorn måste exempelvis aktivt arbetat med revision i fem år och likaså en redovisningskonsult. Titlarna utfärdas av revisorsnämnden till revisorerna och av FAR till redovisningskonsulterna.

Titeln som auktoriserad revisor eller redovisningskonsult ger dig som uppdragsgivare en säkerhet i att arbetet utförs med hög professionell kvalitet.

Ta kontakt med oss redan idag och gör en prisjämförelse mellan 3 offerter, du har dem redan inom 36 timmar. Ring gärna på 010-495 83 00!

Hitta den lösning som passar dina behov

Med Ekonomijuridik.se och Revisor Borås kan du smidigt hitta en revisor eller redovisningskonsult som matchar dina behov. Våra rådgivare matchar direkt dig med auktoriserade redovisningskonsulter och revisorer.

Så här jämför du offerter från revisorer och redovisningskonsulter

  • Fyll i formuläret med vad du vill ha hjälp med.
  • Lämna korrekta kontaktuppgifter.
  • Inom 36 timmar kommer du få upp till 3 offerter att välja mellan.
  • Allt kostnadsfritt.

Börja här