Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisionsbyrå i Stockholm

Som företagare i vår kungliga huvudstad kan man ofta behöva ta hjälp av en revisionsbyrå i Stockholm. Du får då professionell hjälp med bokföring, fakturering, löneadministration, moms, generationsskiften, skatter och bokslut. Med en duktig och auktoriserad revisor vid din sida får du en professionellt genomförd revision. Vi på Ekonomijuridk samarbetar med en rad duktiga revisionsbyråer i Stockholm som är specialiserade på olika branschområden. Det gör att vi alltid kan erbjuda dig rätt revisor oavsett om du jobbar som en konsult eller i ett multinationellt storföretag.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Oberoende revision skapar trovärdighet

En oberoende revision är viktigt i näringslivet för att skapa trovärdighet och oberoende i den ekonomiska rapporteringen. En revision som har genomförts korrekt skapar även trygghet och säkerthet för dina affärsintressenter – ledning, ägare, anställda, banker, partners och myndigheter.

Vid revision så identifierar revisorn om det förekommer ekonomiska problem i verksamheten. Din revisionsbyrå i Stockholm kommer även att ge dig förslag på möjliga förbättringar. Revisionen är såldes ett viktigt intstrument för att utveckla verksamheten. Med utgångspunkt från revisorns förslag kan du öka lönsamheten eller höja kvaliteten på din affärsverksamhet.

Förtroende och kvalitet

Revision genomförs i mindre team och i tät kontakt med ditt företags ledning. En duktig revisionsbyrå vet vikten av att skapa en personlig relation och det leder ofta till ett ömsesidigt förtroende. Små företag har ingen revisionsplikt, men det är ändå värt att skaffa sig den oberoende kvalitetsstämpel som en revision innebär.

Vad man bör tänka på vid valet av revisionsbyrå i Stockholm

Driver du ett företag i Stockholmsområdet så bör du tänka på att anlita en revisonsbyrå i själva staden. Mycket kan visserligen lösas med modern teknik, men det kan kännas tryggt att mötas öga mot öga med din revisor, och ni löser ofta problem och frågetecken bättre vid fysiska möten. Ditt företags räkenskaper är själva grunden i företaget och därför är det mycket viktigt att revisionen håller högsta klass. Så om du verkar i vår vackra huvustad, var då noga med att välja en redovisningsbyrå i Stockholm för bäst och enklast revision.

Vad behöver ditt företag hjälp med?

Det finns många olika redovisningbyråer i Stockholm och det är inte helt lätt att välja rätt. När du anlitar vår tjänst kan du dock vara säker på att din partner är kvalifierad: Vi arbetar bara med seriösa och duktiga revisionsbyråer och kvalitetssäkrar alla våra samarbetspartners.

Du bör dock tänka efter vad det är du verkligen vill ha hjälp. Tjänsteutbudet skiljer sig från företag till företag och alla kan inte hjälpa dig med allt. Driver du en mindre enskild firma så kanske du önskar hjälp med årsbokslut, deklaration och årsredovisning. Större företag behöver ofta hjälp med löpande bokföring och årsredovisning. Titta noggrant igenom  offertförslagen och se vad som inkluderas. Ett tips kan också vara att anlita en auktoriserad revisionsbyrå.

Auktoriserad revisionsbyrå i Stockholm

Det kan vara klokt att satsta på en auktoriserad revisor. Auktoriserad revisor är en titel som utfärdas av Revisorsnämnden för en person som uppfyller kraven i Revisorslag 5§:

  • Personen ska vara anställd eller driva revisionsbyrå
  • Vara bosatt i Sverige, EES eller Schweiz
  • Ej vara i konkurs eller ha näringsförbud
  • Ha den utbildning som behövs för revisionsverksamhet
  • Ha arbetat minst fem år med revision
  • Avlagt högre revisorsexamen efter prov som har sammansatts av Revisorsnämnden

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Väljer du en revisionsbyrå i Stockholm som drivs av auktoriserad revisor så kan du vara trygg i att få kvalificerade tjänster och att din revisor alltid är uppdaterad med de senaste kunskaperna, eftersom det är ett krav för att få behålla sitt certifikat. Det allra viktigaste är dock att kommunikationen fungerar och att du kan lita på din revisionsbyrå. Hos oss på Ekonomijuridk kan du alltid känna dig trygg med ditt val då vi endast arbetar med seriösa revisionsbyråer.