Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Redovisningsbyrå i Stockholm

För företagaren är ofta siffror och transaktioner en del av vardagen. Löpande bokföring och redovisning måste utföras enligt legala krav. Att lägga tid på den ekonomiska administrationen ingår dock inte i en företagares kärnverksamhet och många företagare i förtid av att tänka på de här frågorna. Då är det läge att vända sig till en redovisningsbyrå i Stockholm. Vi på Ekonomijuridik.se samarbetar med ett flertal kvalificerade redovisningsbyråer och redovisningskonsulter i vår huvudstad. Genom vår förmedlingstjänst kan du få minst 3 fria offerter inom endast 24 timmar. Du förbinder dig inte till någonting och kan i lugn och ro välja den tjänst som passar dig bäst.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Skräddarsydda lösningar inom ekonomitjänster

Du som nyttjar vår tjänst och startar ett samarbete med någon av våra kvalificerade redovisningsbyråer i Stockholm väljer naturligtvis själv i vilken utsträckning som du vill ha hjälp. Det kan vara allt från några timmar i veckan till att redovisningsbyrån tar ett helhetsansvar för er ekonomi. Nedan listar vi några av de punkter som du och ditt företag kan få hjälp med:

Bilda bolag

Vill du starta ett företag så kan du ta hjälp av en kvalificerad redovisningsbyrå. Du kan bland annat få hjälp med lämplig bolagsform samt hjälpa till med all administration kring starten.

Löpande redovisning

Den löpande redovisningen är själva grunden inom redovisningen. En redovisningsbyrå i Stockholm kan hjälpa dig med allt du önskar inom detta område (beroende på om du vill sköta vissa moment själv). Du kan bland annat få fakturering, betalning, bokföringar med mera utfört. Då månaden är slut kan du även få en resultat- och balansrapport utförd enligt dina egna önskemål. Det är alltid du som företagare som själv bestämmer vad du vill ha hjälp med.

Löneadministration

Löneadministrationen är en stor och tidskrävande post i ett företag, speciellt om förtaget har många medarbetare anställda. Din redovisningsbyrå i Stockholm kan hjälpa dig med lönehanteringen oavsett om du har 1 anställd eller flera hundra. Beroende på behov så sätts en bra och indivduell lösning upp som passar dig och ditt företag bra.

Årsbokslut & Årsredovisning

När räkenskapsåret har löpt ut så ska årsbokslut och årsredovisning upprättas. Även om företaget sköter den löpande redovisningen själva så kan alltid en extern redovisningsbyrå i Stockholm anlitas för att upprätta årsbokslut och årsredovisning. Vid behov kan även en koncernredovisning vara aktuell.

Rådgivning

Det är även vanligt att redovisningssbyråer i Stockholm och annorstädes arbetar med rådgivning inom olika områden. Vanliga frågor är bland annat skattefrågor som är relaterade till bolagsägande. För de mest komplexa frågorna har en kvalificerad redovisningsbyrå ofta ett nätverk av duktiga specialister till hands, det kan röra allt från företagsaffärer till familjejuridik.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Hitta din nya redovisningsbyrå i Stockholm med oss!

Driver du ett företag i Stockholm och behöver hjälp med löpande bokföring eller redovisning i Stockholm. Vi samarbetar med ett flertal duktiga och kvalificerade redovisningsbyråer i Stockholm och när du utnyttjar vår tjänst så får du 3 kostnadsfria offerter inom endast 24 timmar. Du förbinder dig inte till någonting och kan i lugn och ro studera offerterna innan du bestämmer dig för om du vill gå vidare med någon av dem. Det enda du behöver göra är att fylla i vårt enkla formulär och beskriv vad du vill ha hjälp så hör våra kvalificerade redovisningsbyrårer av sig med förmånliga offertförslag inom kort. Varmt välkommen till Ekonomijuridik.se!