Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Redovisning i Stockholm

Genom vår smidiga förmedlingstjänst kan du få flera kostnadsfria offerter från redovisningskonsulter och redovisningsbyråer.

Via dem kan ditt företag få kvalificerad hjälp med redovisning i Stockholm.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Redovisning i Stockholm på dina villkor

Våra behov är alltid olika; vissa företag vill att en duktig extern part tar ett helhetsansvar för hela deras ekonomi och sköter den löpande bokföringen och redovisningen. Andra vill bara ha hjälp med vissa delar, till exempel bokföringen. När du anlitar våra kvalificerade samarbetspartners så väljer du själv som företagare vad du behöver hjälp med. Tillsammans med din redovisnings- eller revisionbyrå så kommer ni överens om ett upplägg som passar er och som ger er en konkurrenskraftig och kostnadseffektiv ekonomiadministration.

Vikten av att ha ordning på ekonomin!

Som företag är det av yttersta vikt att ha ordning på sin bokföring och redovisning. Aktuell bokföring ger dig ett korrekt beslutsunderlag för de ekonomiska beslut som du behöver ta för ditt företag. Med en uppdaterad Balans- och Resultaträkning kan ditt företag göra nödvändiga justeringar i god tid. Det är inte minst viktigt för att ni ska kunna nå era budgetmål och för att skatteplanering ska kunna genomföras. Det är också mycket viktigt att all redovisning till Skatteverket och Bolagsverket sköts och levereras i tid.

Alla företagare kan få hjälp med redovisning

Det spelar ingen roll om du driver ett aktiebolag, handelsbolag eller egen firma. Du kan alltid ta in professionell extern hjälp som hjälper dig med bokföring och redovisning. Som företagare finns en stor trygghet i att alltid veta ekonomin sköts professionellt. Driver du ett aktiebolag som har en årsomsättning på mer än tre miljoner kronor om året så måste du enligt lag ha en revisor som utför en så kallad revision, det vill säga granskar dina räkenskaper.

Vad omfattar en redovisning i Stockholm

En redovisning innefattar en granskning av företagets bokföring, bokslut, deklarationer, analys, rapportering med mera. Redovisning är ett vidare begrepp än bokföring och de som arbetar med redovisning kallas ofta för redovisningskonsulter och redovisningsbyråer. Ibland kan även revisorer arbeta med redovisning, men det finns inget krav på att den som arbetar med redovisning i Stockholm eller på andra platser ska vara godkänd revisor. En redovisningskonsult är fullt kapabel att sköta uppdraget. Likt revisorerna kan redovisningskonsulterna nu också vara auktoriserade, men det har ingen reell betydelse för vem som får bokföra vilket företag, utan är endast en kvalitetsstämpel som visar att en person har genomgått vissa utbildningar. Auktorisation göra av branschorganisationerna SRF och FAR-SRS. De är inte reglerade i lag.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Utnyttja vår förmedlingstjänst för redovisning i Stockholm!

Behöver ditt företag hjälp med bokföring eller redovisning? Kanske är det vissa bitar i ekonomiadministrationen som ni uppfattar som krångliga och vill ha hjälp med? Oavsett behov så är våra duktiga samarbetspartners redo att hjälpa. Vi samarbetar endast med kvalificerade redovisningsbyråer och redovisningskonsulter och vi kvalitetssäkrar alla våra partners. Tveka inte att ta vår hjälp så får ni inom bara 24 timmar motta tre fria offerter. Välj sedan i lugn och ro det alternativ som passar dig bäst. Varmt välkommen med din förfrågan!