Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Hitta en byrå för redovisning i Malmö

Med vår enkla tjänst får du tre unika och kostnadsfria offerter inom endast 24 timmar. Du sparar tid och pengar och kan lugnt ägna dig åt ditt företags kärnverksamhet. Fyll bara i vårt enkla formulär och offerterna är dig snabbt tillhanda.

Du väljer sedan det alternativ som passar just dig allra bäst. Vi samarbetar endast med det bästa och kvalitetssäkrar våra partners i flera steg. Som kund hos oss kan du alltid vara trygg med dit val av redovisningsbyrå i Malmö.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Varför ska du använda en redovisningskonsult i Malmö

Redovisningskonsulter är experter på att sköta bokföring mm i ett företag och gör detta arbetet snabbare och säkrare än om man själv skulle göra det. Att sköta sin redovisnings löpande brukar ofta vara ansvarstyngande och tidskrävande. Har man därför inte tiden att ta hand om sin redovisning kan det vara värt att ta in en expert på området. Då kan du ägna dig åt det du är bäst på, att driva ditt företag till nya höjder.

Vanliga arbetsuppgifter för en redovisningskonsult

  • Administration
  • Löpande bokföring
  • Löneadministration
  • Koncernredovisning
  • Affärsutveckling
  • Företagsrådgivning

En redovisningskonsult har många områden som den arbetar med. Arbetet brukar variera och kan innefatta allt från att sköta den löpande bokföringen och löner. Små och medelstora företag i Malmö har oftast en anställd redovisningskonsult som tar hand om företagets ekonomi.

Vad krävs för att bli auktoriserad redovisningskonsult

För att bli en auktoriserad redovisningskonsult krävs det att denna är medlem i FAR. Man kan också vara ansluten till Redovisningskonsulters Förbund SRF.

Att anlita en auktoriserad redovisningskonsult innebär en trygghet för uppdragsgivaren. Som auktoriserad redovisningskonsult måste man ta ansvar för att se till att man utfärdar sina tjänster med hög kvalité. Detta leder i sin tur att redovisningen blir av hög kvalité. Som uppdragsgivare ska man med andra ord alltid kunna förstå och lita på rapporter som en redovisningskonsult lämnar.

Ekonomijuridik hjälper dig att hitta en partner för redovisning i Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad med ett stenkast till Köpenhamn. Här finns det många revisorer, redovisningskonsulter, revisionsbyråer och redovisningsbyråer. Att hitta rätt kanske inte är så lätt alla gånger när det finns ett så stort utbud som revisor Malmö stad erbjuder.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Hos oss på Ekonomijuridik har vi valt att noggrant jobba med några få utvalda partners i Malmö. Alla våra anslutna partners är kvalitetssäkrade av oss och har genomgått olika tester för att få lov att vara anslutna till oss. Vår ambition är att leverera bra partners som sätter kunden i högsta fokus. Detta gör vi genom att ständigt kontrollera att våra partners har vissa kriterier som vi kräver.

När du begär att få tre kostnadsfria offerter från Ekonomijuridik så kommer våra partners till dig och inte tvärtom. Våra partners vet om att när dem skickar en offert till dig att du får två offerter till. Detta gör att du enkelt kan se prisskillnader och vilken partner som passar dig bäst.

Kontakta gärna Ekonomijuridik om du behöver hjälp eller har någon fråga. Vi hjälper dig att hitta en rätt partner som kan hjälpa dig med din redovisning i Malmö stad.