Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Söker du hjälp med redovisning i Lund?

Att använda vår tjänst är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Du mottar tre offerter inom 24 timmar och kan i lugn och ro gå igenom prisförslagen du fått. Vår förhoppning är att hjälpa dig att få ett bra pris och hjälpa dig att finna din framtida partner som kan ta hand om din redovisning.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Få hjälp med din redovisning

Många tänker att de kan sköta sitt företags redovisning i Lund själva. Detta kan dock vara väldigt tidskrävande och ansvarstyngande på många punkter. Det finns väldigt många regler och paragrafer att hålla reda på när man arbetar med sin redovisning. Skaffar man istället hjälp från en revisor, redovisningskonsult eller revisionsbyrå kan man spara både tid och pengar. Du spar tid på att låta någon som är expert på området ta hand om redovisningen, samtidigt kommer du att slippa oro och stress. När det rör sig om många paragrafer och regler att hålla reda på är det inte helt ovanligt att man känner sig osäker ibland.

Det är vanligtvis revisorer, redovisningskonsulter eller revisionsbyråer som hjälper till med redovisningen. Och att veta vem som är bäst till vad eller vad som är bäst lämpat för din verksamhet är kanske inte alltid så lätt att veta. Så fort du fyllt i vårt formulär kommer en av Ekonomijuridik administratörer granska din information. Det är viktigt att du lämnar så mycket information som möjligt så att vi kan matcha dig mot en lämplig partner.

Vad är redovisning

Man delar upp redovisningen i två olika delar, balansrapporten och resultatrapporten. Genom redovisningen så får man bra koll på hur mycket moms man betalat, i samband med inköp, och hur mycket man fått in, i samband med försäljning. Mellanskillnaden mellan ingående och utgående moms ska redovisas till skatteverket och betalas in till skattekontot utifrån de krav och rutiner som företaget har. Skulle det hända att du någon månad har haft mer kostnader än intäkter så att den ingående momsen överstiger den utgående, ska mellanskillnaden redovisas till skatteverket och därefter får man mellanskillnaden utbetalt.

Årsredovisningens olika delar

  • Resultaträkning
  • Balansräkning
  • Förvaltningsberättelse

Vanliga tjänster revisionsbyråer erbjuder i Lund

  • Löpande redovisning – Någon tar hand om din redovisning löpande
  • Bokslut – En sammanställning av företagets bokföring
  • Bokföring – Affärstransaktioner och ekonomiska händelser
  • Fakturering – Få betalt från kunder, återförsäljare och fodringar

Hitta din nya partner i Lund

Vi på Ekonomijuridik kan hjälpa dig att hitta din framtida samarbetspartner i Lund som kan hjälpa dig med din redovisning. Alla våra partners är noggrant utvalda och är kvalitetssäkrade av oss. Genom vår gedigna erfarenhet av branschen och höga krav vi ställer av våra partners ser vi till att du får den bästa byrån i Lund.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Vår förhoppning är att få till det perfekta samarbetet mellan våra besökare och våra partners. Folk som söker sig till Ekonomijuridik efterfrågar ofta tjänster som redovisning, bokföring, lönehantering och andra typer av uppdrag. Samtidigt söker våra partners nya kunder och vet om att det finns två andra som också skickar offert till våra besökare. Detta gör att du kommer få ett bra pris och kan enkelt välja det förslag som passar dig bäst. Vår förhoppning är att du som använder vår tjänst kommer hitta en ny samarbetspartner i Lund och att det blir början på ett nytt och långt samarbete.