Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Redovisning i Kristianstad

Med vår smidiga förmedlingstjänst är hjälpen alltid nära. Inom bara 24 timmar så mottar du flera unika offerter från kvalificerade redovisningskonsulter och redovisningsbyråer i Kristianstad. Du väljer sedan i lugn och ro det alternativ som passar dig bäst.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Vad är redovisning?

Redovisning delas upp i två olika delar, balansrapporten och resultatrapporten. Genom redovisningen så får man bra koll på hur företagets totala ekonomi. Det är viktigt att man har kontroll på hur mycket moms man har betalt, i samband med inköp och hur mycket man har fått in. Mellanskillnaden mellan ingående och utgående moms ska redovisas till Skatteverket. Det är viktigt att det blir rätt.

Vilka legala krav finns det på redovisning?

Äger du ett aktiebolag med en årsomsättning som överstiger 3 miljoner kronor per år så måste räkenskapsåret avslutad med en årsredovisning som är offentlig. Den skyldigheten är reglerad i lag.

Du som driver en mindre firma (i form av ett litet aktiebolag, enskild firma och som delägare i ett handelsbolag) med en omsättning som understiger 3 miljoner kronor per år behöver endast upprätta ett så kallat förenklat årsbokslut, vilket omfattar balansräkning och resultaträkning.

Många fördelar med att outsourca redovisningen

Många företagare tänker att de kan sköta sitt företags redovisning i Kristianstad själva. Detta är dock väldigt tidskrävande och ansvarstyngande på många sätt. Det finns många regler och paragrafer att ta hänsyn till när man arbetar med redovisning. Tar man i stället hjälp av en revisor, redovisningskonsult eller revisionsbyrå så sparar man både tid och pengar.  Med oss slipper du även lägga tid på att hitta en lämplig partner, vi sköter det arbetet åt dig.

Spara tid och pengar med redovisning i Kristianstad

Som företag vill man kunna koncentrera sig på sin kärnverksamhet och slippa oroa sig för den ekonomiska administrationen. Att då lägga ut hela eller delar av redovisningen är då ett klokt val. Det ger dig som företagare mer tid att kunna skapa intäkter. En modern redovisningskonsult arbetar alltid transparent och öppet och använder sig ofta av webbaserade redovisningsprogram så att du som kund alltid kan se hur arbetet fortlöper. Du kan alltid ta hjälp i den utsträckning som du önskar; vissa företagare vill bara ha hjälp med vissa delar av sin redovisning som de tycker är komplicerade, medan andra väljer att lägga ut all bokföring och redovisning till en kunnig redovisningskonsult.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]