Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Redovisning i Karlskrona

Med vår smarta förmedlingstjänst får du möjlighet att ta hjälp av erfarna redovisningskonsulter som hjälper dig med hela eller delar av den ekonomiadministrativa processen så att du kan koncentrera dig på det du allra helst vill göra- driva och utveckla ditt företag.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Effektiv och enkel redovisning i Karlskrona

Idag är det mycket enkelt att lägga ut delar av bokföringen, revisionen eller redovisningen på en extern part. Moderna redovisningsbyråer sköter det mesta IT-baserat vilket gör att du har koll på din ekonomihantering under hela processen och kan följa de uppdateringar som din konsult gör. Det betyder att du är i trygga händer. En väl fungerande redovisning skapar även förtroende för ägare, leverantörer, banker, ägare och intressenter. Detta ger dig även bättre kontroll över verksamheten och en effektivare ekonomistyrning. Om du tar hjälp av en extern redovisningskonsult får du också ett erfaret bollplank som kan hjälpa dig att utveckla företagets affärer. Våra tjänster ska vara till nytta för dig som kund. En redovisningsbyrå i Karlskrona kan bland annat hjälpa dig med:

  • Löpande bokföring
  • Lönehantering
  • Redovisning av moms och skatt
  • Bokslut och årsredovisning
  • Inkomstdeklaration
  • Konsultationer inom redovisning och skatt
  • Bolagsärenden
  • Generationsfrågor
  • Obeståndsfrågor

Våra partners har lång erfarenhet av löpande bokföring, bokslut och årsredovisning och de skapar individanpassade lösningar för alla kunder. Tillsammans kartlägger ni ditt behov och skräddarsyr den lösning som innehåller just de tjänster som ni är intresserade av. För din del som företagare innebär det en effektivisering av kostnaderna, där du endast betalar för det du är i behov av. Du kommer själv överens med din redovisningsbyrå hur din redovisning i Karlskrona ska skötas, till exempel så kan kunderna sköta all redovisnings på plats, i annat fall så kan du lämna material till redovisningsbyrån/konsulten som då sköter mestadels av arbetet på sitt kontor och sedan löpande redovisar arbetet för dig. En modern redovisningsbyrå sköter det mesta via ett IT-system idag och det gör att du löpande kan följa arbetet. Har du frågor eller funderingar så får du självfallet svar på dem längs resans gång.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Kontakta oss för redovisning i Karlskrona

Om du som företagare behöver hjälp med redovisning i Karlskrona så är du varmt välkommen att fylla i vårt formulär. Du får svar inom 24 timmar och mottar flera förmånliga offerter från kvalificerade redovisningsbyråer och redovisningskonsulter. Alla våra samarbetspartners är noga utvalda och vi kvalitetssäkrar alltid våra partners i alla led. Självfallet förbinder du dig inte till någonting när du använder vår tjänst; det är först när du accepterar en offert som du har förbundit dig till någonting. Vi hoppas att du får mycket glädje av vår tjänst och att du hittar din nya redovisningspartner i Karlskrona idag. Varmt välkommen med din förfrågan!