Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Redovisning i Helsingborg

Anlita en yrkeskunnig person eller byrå för redovisning i Helsingborg några timmar i veckan eller månaden. Genom vår smarta förmedlingstjänst har ni möjlighet att få ett ett flertal olika offerter från redovisningsbyråer och redovisningskonsulter inom endast 24 timmar.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Korrekt och enkel redovisning i Helsingborg

Små och medelstora företag behöver ofta hjälp för att ha en fungerande ekonomiadministration. Då kan det vara klokt att ta in en extern redovisningkonsult för redovisning i Helsingborg. Moderna redovisningsbyråer arbetar oftast i webbaserade ekonomisystem som ger er full access och kontroll via internet. Beroende på dina behov och önskemål kan redovisningskonsulten sedan arbeta på plats, via distans eller både och. Du får jobbet utfört snabbt, noggrant och effektivt och de timmar du arvoderar din konsult lönar sig oftast flera gånger om. Dels för att du frigör tid som du kan avsätta för att utveckla ditt företags kärnverksamhet, men även för att du att en redovisningskonsult är uppdaterad på lagstiftningen inom området och kan tolka avtal och lagar.

En redovisningskonsult kan hjälpa dig med ett flertal tjänster:

 • Löpande bokföring
 • Löpande redovisning
 • Hantering av kundfakturor
 • Lönehantering
 • Skattedeklarationer (moms, skatter och sociala avgifter).
 • Årsbokslut.
 • Årsredovisning.
 • Bolagsbildning eller ombildning av bolag.
 • Fakturahantering och hantering av kundreskontra.
 • Hantering av leverantörsreskontra
 • Skatterådgivning.

Skillnaden mellan bokföring och redovisning

Det är inte alltid helt lätt att särskilja begreppen åt, men som företagare har du stor nytta av kunna skilja dem åt. Vi börjar med bokföring.

Bokföring. Ett system föratt ordna och behandla ekonomiska händelser. Ett företags bokföring utgörs av verifikationer, löpande bokföring samt årsbokslut eller årsredovisning. Samtliga företag som bedriver näringsverksamhet är bokföringsskyldiga.

Redovisning. Ett vidare begrepp än bokföring som också används övergripande, men även omfattar slutprodukterna såsom årsredovisning och andra rapporter. Med god redovisningssed menas att du sköter din bokföring i enligthet med de lagar som finns på området och enligt vedertagen praxis i branschen.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Få snabb hjälp med redovisning i Helsingborg

Behöver du hjälp med löpande bokföring och  redovisning i Helsingborg så kan du alltid fylla i vårt enkla formulär så får du tre unika och kostnadsfria offerter inom endast 24 timmar. Vi samarbetar bara med kvalificerade redovisningsbyråer och redovisningskonsulter som alltid kvalitetsgranskas noggrant. Därför är du alltid i trygga händer när du väljer att anlita vår tjänst.