Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Redovisning i Halmstad – Anlita en byrå via oss

Vi har skapat en förmedlingstjänst där du kan specificera exakt vilka tjänster du vill ha hjälp med. Fylla bara i vårt enkla formulär så kommer du inom bara 24 timmar motta minst tre unika offerter från olika redovisningskonsulter och redovisningsbyråer i Halmstad. Kanske behöver du hjälp med allt från löpande bokföring till redovisning? Eller bara vissa bitar av det?

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Löpande bokföring

Den löpande bokföringen är mycket viktig för ett företag, men tiden räcker oftast inte till för att man ska kunna göra detta själva. Dessutom upplever många företagare bokföringen som krånglig, tung och svår. Då är det naturligtvis bra att det finns professionella redovisnings- och bokföringsbyråer som åtar sig dessa arbeten. En redovisningsbyrå kan antingen fungera som hela företagets ekonomiavdelning sköter i stort som allt såsom:

  • Bokföring av leverantörsfakturor
  • Kundfakturor
  • Inköp
  • In- och utbetalningar
  • Skatter
  • Deklarationer
  • Bokslut
  • Löner
  • Ekonomistyrning

Om du som företagare känner att du vill göra delar av det ekonomiska arbetet med bokföring och redovisning i Halmstad själv, så plockar du ut de bitarna du vill sköta  på egen hand och får hjälp med resten. Våra duktiga samarbetspartners är öppna för alla modeller av upplägg inom det fortlöpande ekonomiska arbetet så länge du anser att det är god kvalitet på de tjänster som förmedlas.

Hjälp med uppstart

Samtliga företag har startat med en idé en gång i tiden. Den som tar klivet ut som företagare har ofta både passion och driv, men byråkratin kan upplevas som snårig och då kan det vara bra att ta hjälp av en erfaren rådgivare som ger goda råd vid uppstarten och tiden därefter. Din redovisningskonsult kan bland annat hjälpa dig med råd och förslag på finansiering, färdplan för verksamhetens utveckling samt vara ett värdefullt bollplank i största allmänhet.

Resultatrapport och eknomistyrning

Det mer etablerade företaget har ofta andra behov i sin verksamhet. Tolkande av en resultatrapport och ekonomistyrining är två sådana saker. Vid tolkande av en resultatrapport måste redovisningskonsulten upptäcka se kontexten och med utbrytandet av nyckeltal från företagets bokföring så kan denne greppa verksamhetens utveckling. Det räcker inte med att bara se på resultatet på hela raden, utan bokföringens siffor måste tolkas djupare än så för att ta fram en rättvisande bild av verksamheten.

Lönehantering

Ett företag kan variera mycket i storlek från bara företagen själv upp till minst ett femtiotal anställda. Oavsett hur många anställda ditt företag har så kan din redovisningspartner i Halmstad hjäpa till med lönehanteringen och se till att rätt arbetsgivaravgifter betalas ut, rätt skatt dras på lönerna och rätt lönesumma betalas ut till de anställda. Lönebesked kan också skickas ut till de anställda om du så önskar och kontrolluppgifter till Skatteverket och FORA för de anställda är också en självklarhet vid lönehantering.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

För en korrekt redovisning i Halmstad

Upplever du som företagare att du har svårt att hinna med den löpande bokföringen och redovisning i ditt dagliga arbete i Halmstad? Våra kvalificerade samarbetspartners hjälper dig gärna med din ekonomiska administration. På så sätt frigör du tid till annat och kan koncentrera dig på att utveckla din kärnverksamhet. Fyll bara i formuläret så får du inom 24 timmar motta 3 kostnadfria offerter från kvalificerade redovisningsbyrårer och redovisningskonsulter inom ditt lokalområde. Du förbinder dig självfallet inte till någonting och du väljer själv den offert som passar dig och ditt företag bäst. Välkommen med din förfrågan!