Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Redovisning i Göteborg

Vår förmedlingstjänst hjälper dig att komma i kontakt med redovisningekonomer och revisorer i staden.

Fyll i formuläret och mottag upp till 3 kostnadsfria offerter i Göteborg för redovisning.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Redovisning Göteborg- det enkla valet

Många småföretagare vill ofta sköta allt själva, inklusive ekonomin. Det är förståligt, men sällan det bästa alternativet. Som småföretagare är det viktigt att du får ordentligt tid att fokusera på ditt företags kärnverksamhet. Dessutom är det tidskrävande och ansvarstyngande att sätta sig in i alla paragrafer och regler. Moms- och skattesatser kan vara komplicerade att reda ut på egen hand. Om du i stället tar hjälp av en revisionfirma med din redovisning i Lund så slipper du många timmars hårt arbete varje månad och kan dessutom känna dig säker på att din redovisning blir korrekt.

Bokföringsskyldighet och redovisning

Alla företag i Sverige som bedriver verksamhet i vinstdrivande syfte är bokföringsskyldiga. Det innebär att du som företagare måste föra löpande bokföring under affärsåret i en grundbok, och ha systematisk ordning i din huvudbok. För alla bokföringsposter så ska det finnas en separat verifikation. Du är dessutom skyldig att arkivera din bokföring på ett ordnat och tryggt sätt under sju år . Det kan låta överväldigande, men en redovisninkonsult eller redovisningsekonom kan hjälpa dig med bokföring och redovisning på ett säkert och professioenellt sätt.

Vikten av professionell redovisning

Att sköta de här bitarna är viktigt inte bara av legala krav. Ditt företag kan också behöva förlängd kredittid hos en leverantör och då underlättar det mycket om du kan visa upp en resultaträkning eller balansräkning som illustrerar hur ditt företag mår. Ett växande företag kan behöva söka banklån eller checkkredit för att finansiera sin expansion och banken kommer då att vilja granska din redovisning för att kontrollera att företaget inte är på obestånd.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Många tjänster kopplade till redovisning och revision

Du har alltid nytta av en ordnad redovisning när du ska redovisa moms, arbetsgivaravgifter och avdragen preliminär skatt till Skatteverket. Har du inte ordning på det här så kan problemen utveckla sig väldigt snabbt. Med en redovisningsekonom kan du bland annat få hjälp med följande:

  • Lönehantering
  • Redovisning
  • Fakturering
  • Bokföring
  • Moms
  • Skattedeklarationer
  • Redovisning
  • Leverantörer

Behöver du hjälp med din redovisning i Göteborg? Vill du hellre kunna lägga tid på att kunna utveckla ditt företags kärnverksamhet? Använd då vår smidiga tjänst så får du flera fördelaktiga offerter från redovisningekonomer och revisorer. Varmt välkommen!