Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Ossian fick mer tid över till sin byggfirma

Ossian Roos driver en byggfirma i Landskrona. För ett halvår sedan skickade han in en förfrågan till EkonomiJuridik om en ny redovisningskonsult, vilket var början på ett tryggt och givande samarbete.

Varför tog du kontakt med oss på EkonomiJuridik?

– Först och främst hade jag behov av en ny redovisningskonsult. Det kändes inte som om den gamla lyssnade på mig eller var engagerad i arbetet. Det funkade helt enkelt inte och jag bestämde mig för att gå vidare, berättar Ossian.

Han bestämde sig för att titta runt på internet och försöka hitta en passande redovisningskonsult på det viset. Eftersom det inte gick att få ett gott intryck via en skärm blev det svårt att välja, men det var då han hittade EkonomiJuridik.

– Det lät som en bra möjlighet att få hjälp med letandet helt enkelt.

Vad gjorde att valet landade på oss?

– Det var väl egentligen flera olika faktorer. Hemsidan såg seriös ut och det fanns information tillgänglig som var relevant för mig. Tjänsten är ju gratis så det fanns egentligen inget att förlora. Jag har svårt att lämna ut mitt nummer men jag litade helt enkelt på er.

Värdering av tjänsten

Ossian hade inga höga förväntningar på tjänsten eftersom han själv hade svårt att hitta rätt redovisningskonsult. Hur skulle då okända kunna göra ett bättre arbete utifrån endast en beskrivning?

– Jag hade väldigt fel faktiskt eftersom jag fick förslag på 3 olika redovisningskonsulter som var vad jag letade efter. Tjänsten är ju dessutom kostnadsfri vilket gjorde det ännu bättre. Det är definitivt en tjänst jag hade rekommenderat till andra. På köpet fick jag också rådgivning och information. Jag visste inte ens att det var skillnad på en revisor och redovisningskonsult.

Hur har det gått sen?

– Jag valde att anlita en av redovisningskonsulterna. Alla var väldigt bra men i slutet handlade det mycket om personkemi och den jag valde kändes helt enkelt bättre just för mig.

Samarbetet mellan redovisningskonsulten och Ossian har nu pågått i några månader och han märker tydligt skillnaden från det föregående samarbetet.

– Min förra redovisningskonsult kändes inte riktigt engagerad eller insatt i det jag höll på med. Det gjorde det svårt att samarbeta och jag kände mig inte nöjd med vad jag fick betala för. Men nu har jag en redovisningskonsult som är insatt inom min bransch och vet vad som är bäst för mitt företag. Mina ögon har öppnats för hur en riktigt bra redovisningskonsult ska vara för att det ska vara lönsamt för mig och mitt företag.