Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Hitta revisor inom 36 timmar

Sliter du dig i håret på grund av den ekonomiska redovisningen på företaget? Du är inte ensam. Därför erbjuder Ekonomijuridik dig möjligheten att hitta professionella redovisningskonsulter och revisorer inom endast 36 timmar. Våra samarbetspartners finns över hela Sverige för att du enkelt ska kunna hitta hjälp i din närhet. För din trygghet verifierar vi alla våra partners och följer löpande upp. Du får alltid upp till 3 olika kostnadsfria offerter att välja mellan. För oss är det viktigt att du hittar den lösning som passar dig och som du känner dig trygg med.

viktig information om aktiebolagEkonomin är en stor del i ett företag vilket innebär att mycket tid går åt till det. Ekonomijuridik hjälper dig hitta en revisor eller redovisningskonsult som kan ta hand om det istället. Våra samarbetspartners är experter inom revision och redovisning. De kan bland annat hjälpa till med bokföringen, lönehanteringen, bokslutet, årsredovisningen, skatter, moms och ekonomisk rådgivning. Oavsett vad du behöver hjälp med så kan Ekonomijuridik hitta lösningen. Tjänsten är väldigt enkel: fyll i formuläret och vänta. Det kan vara svårt att hitta rätt revisor eller redovisningskonsult, därför gör vi jobbet åt dig. Du slipper leta aktivt och har alltid upp till 3 offerter att välja mellan inom 36 timmar. Självklart är tjänsten helt kostnadsfri och utan förpliktelser.

När du vänder dig till EkonomiJjuridik för att hitta revisor eller redovisningskonsult kan du känna dig trygg med att hitta en kvalitativ lösning. Det är helt och hållet dina önskemål som står i fokus. Utifrån dina önskemål matchar vi dig med våra samarbetspartners och du blir erbjuden upp till 3 olika kostnadsfria offerter. Tid är värdefullt, därför får du alltid svar inom 36 timmar från att du fyllt i formuläret på hemsidan.