Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Ekonomijuridik har partners som kan bokföring i Trelleborg

palm-tree-38098_1280Trelleborg är en av Sveriges sydligaste belägna städer och är känt för sina härliga strandstråk och sköna palmer. Staden färjeförbindelse Trelleborg-Travemünde är också välkänd och tar dig smidigt ut till kontinenten. I Trelleborg finns även ett växande näringsliv med många industri – och tjänsteföretag. Behovet av bokföring i Trelleborg ökar därför stadigt och vår tjänst är ett sätt att möta den stigande efterfrågningen av revisions-,redovisnings- och bokföringstjänster i Trelleborg. Genom oss så får du tre kostnadsfria offerter på kvalitetssäkrade partners. Du väljer sedan i lugn och ro det alternativ som passar dig bäst. Du sparar då in värdefull tid som du i stället kan lägga på att utveckla din kärnverksamhet.

Du som drivit upp en verksamhet märker hur snabbt man kan vara i behov av en revisor, redovisningskonsult, redovisningsbyrå eller revisionsbyrå. Skillnaden blir ofta väldigt stor och man slipper att sova osäkert om nätterna. Det är mycket regler och paragrafer att hålla reda på. Låt istället en av våra partners som är experter på bokföring hjälpa dig och din verksamhet.

  • Tre kostnadsfria offerter
  • Kvalitetssäkrade partners i Trelleborg
  • Jämför priser i lugn och rowoman-304811_1280

Att få hjälp med sin bokföring i Trelleborg har blivit vanligare på senare år. Har man inte tiden att lägga på arbetet så att det blir rätt utfört kan det innebära påföljder. Har man extremt otur kan det innebära ytterligare kostnader i ett senare skede när man ändå kan tvingas att anlita en som ska hjälpa till med bokföringen.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

I Sverige har det blivit vanligare på senare tid att man anställer ekonomiassistenter på små eller medelstora företag. På så sätt har man oftast någon som sköter den dagliga bokföringen och man kan överlämna dem ekonomiska rapporterna i slutet av året när det är dags för årsredovisning, bokslut mm till en auktoriserad revisor. Det är oftast en smakfråga det rör sig om när det gäller att anställa en ekonomiassistent eller inte. Beroende på hur din verksamhet ser ut och vad det är du behöver hjälp med. Har man mycket ingående och utgående fakturor i månaden regelbundet kan det vara en idé. Rör det sig om andra orsaker som att man vill lägga ut ekonomin helt på en byrå kan det vara bättre ekonomiskt.

Information_magnifier_iconBra information om bokföring

  • Verifikationer: Inom bokföring är verifikationer ett kvitto, faktura eller annan handling som utgör grunden för finansiell bokföring. En verifikation är ett bevis på en misstänkt eller påstådd ekonomisk händelse.
  • Löpande redovisning: Avser den dagliga bokföringen av företagets ekonomiska händelser/transaktioner
  • Deklarationer: Rapportering till Skatteverket. Rör sig oftast om inkomstdeklarationer och taxeringar.
  • Faktura: Används som ett bokföringsverifikat, momsredovisningsunderlag eller ett skriftligt krav på inbetalning.

Office_room_icon.svgBokföring i sig är inte så svårt när man väl har kommit in i det. Det gäller att man dock inser om ens tid är värd att lägga på att hantera bokföringen själv eller om ens tid är mer värdefull någon annanstans. Tänk efter själv ett par minuter, kan du tillföra mer värde med din tid genom att kanske hjälpa marknadsavdelningen på företaget med dina återförsäljare eller leverantörer? Du kanske tillför mer värde genom att arbeta med affärsutvecklingen?

Att låta någon annan sköta din bokföring i Trelleborg kan därför vara ett bra alternativ för dig och ditt företag. Fokusera på det du gör bäst och tillför värde där du gör mest nytta. Låt någon som jobbar dagligen med bokföring ta hand om alla regler och paragrafer och sov gott om nätterna istället.

Hitta din nya partner i Trelleborg

Det har aldrig varit enklare att hitta någon som är expert på bokföring i Trelleborg. Vi på Ekonomijuridik har gjort det enkelt för dig att komma i kontakt med våra kvalitetssäkrade partners. Våra partners är noggrant utvaldhandshake-651818_1280a i Trelleborg och har genomgått olika kontroller för att få lov att bli partners till oss på Ekonomijuridik. Låt våra partners komma till dig istället för tvärtom. Du fyller bara i vårt formulär med vad du behöver hjälp med och inväntar sedan tre kostnadsfria offerter.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Hur fungerar vår tjänst

  1. Beskriv vad du behöver hjälp med
  2. Lämna dina kontaktuppgifter

Vi skickar tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar