Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Bokföring i Stockholm

Tar din bokföring för mycket tid som du hellre vill lägga på att utveckla företagets kärnverksamhet? Då kanske det är dags att anlita en pålitlig redovisningskonsult som kan hjälpa dig med löpande bokföring, löneadministration och andra ekonomirelaterade tjänster. Genom vår förmedlingstjänst får du alltid tre relevanta offerter för bokföring i Stockholm. Du väljer sedan i lugn och ro den offert som passar dig bäst. Vi samarbetar bara med pålitliga partners och oavsett om du driver ett litet eller stort företag i Stockholmsregionen så kan vi hjälpa dig.

Bokföring i Stockholm på dina villkor

Alla företag har olika behov. Hur just ni vill lägga upp er bokföring är upp till er. Det kan bland annat handla om företagets storlek, omsättning och vilka delar av företaget som ni önskar sköta på egen hand. Några av de tjänster som våra samarbetspartners erbjuder är:

  • Löpande bokföring
  • Kund & Leverantörsreskontra
  • Bokslut
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Årsredovisning
  • Deklaration
  • Moms- och arbetsgivardeklarationer (skattedeklaration)
  • Löneadminstration
  • Ekonomisk Rådgivning

Vad är bokföring i Stockholm?

Bokföring innebär att ett företag för anteckningar över alla affärstransaktioner som sker under ett redovisningsår. Det ligger till grund för en redovisning som sker i bolaget. Alla som driver ett företag med vinstsyfte är enligt svensk lag skyldiga att bokföra enligt ett sätt som fastslås av Bokföringsnämnden.  Varje näringsidkare måste kunna prestera företagets affärshändelser i både systematisk ordning samt i datumordning. Därför är det mycket viktigt att du är noggrann när du bokför så att du får ett korrekt underlag för en framtida redovisning. Vissa företag i Revisor Stockholm väljer att sköta den löpande bokföring själva och lämnar endast redovisningen till en auktoriserad redovisningskonsult, medan andra väljer att outsoruca hela sin löpande bokföring och redovisning till en extern part. Vid det senare fallet så finns det ofta stora tidsvinster att göra, samtidigt som man  försäkrar sig om att redovisningen och bokföringen i Stockholm blir korrekt utförd av en fackman.

Vem är bokföringsskyldig?

Som tidigare nämnts är alla aktiebolag, handelsbolag och ekonomiska föreningar alltid bokföringsskyldiga. En fysisk person som driver en enskild firma är likaså bokföringsskyldig. Bokföring i Stockholm är ett bra sätt för dig som företagare att följa upp verksamheten och styra den mot dina uppställda mål. En välordnad bokföring ger också trovärdighet hos oss alla som är intresserade av ditt företag. Några av dessa kan vara:

Leverantörer. Behöver du förlängd kredittid så är det bra om du kan visa upp en resultaträkning eller balansräkning som visar ditt företags ekonomiska status.

Banken. Ditt företag kanske befinner sig i en tillväxtfas och du kan behöva låna pengar. Exempelvis så kan du behöva en checkkredit. Då är det bra att kunna visa att ditt företag är välmående.

Skatteverket. Som företagare måste du redovisa moms, arbetsgivaravgifter (om du har anställda) och avdragen preliminär skatt i skattedeklarationen. När du ska lämna kontrolluppgifter för anställda och deklarera dina inkomstuppgifter i inkomstdeklarationen så är det av ytterst vikt att du har ordning på din bokföring i Stockholm.

Behöver du hjälp med bokföring i Stockholm?

Som företagare är det alltid du som ansvarar för din egen bokföring, även om du väljer att lägga ut din bokföring så är det du som ansvarar för att din bokföring blir riktigt i slutändan. Därför är det viktigt att du lämnar ut bokföringen på en extern part som verkligen förstår bokföring. Hos oss är du alltid trygg; vi samarbetar bara med seriösa och pålitliga bokföringspartners i Stockholm. Eftersom vi kvalitetsgranskar alla nya partners har vi en mycket hög kvalitetsnivå på våra samarbetspartners. Så tveka inte utan fyll i vårt enkla formulär och beskriv vad du behöver ha hjälp med så kommer du att inom endast 24 timmar få motta tre unika offerter från bokföringsbyråer i Stockholm. Varmt välkommen!