Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Ekonomijuridik – när du söker hjälp med bokföring i Kristianstad

För dig som söker hjälp med bokföring i Kristianstad har vi på Ekonomijuridik tagit fram en tjänst som gör det enklare för dig att hitta rätt bland Kristianstads alla lokala byråer. Vi vet att det som money-938769_1280 (1)företagare kan vara svårt att hitta rätt och ha tid att sätta sig ner för att jämföra bland alla företag i staden. Genom vår tjänst får du därför motta tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar från oberoende partners inom revisor i Kristianstad. Du får där efter själv möjlighet att sätta dig ner och jämföra de tre erbjudanden du fått av våra partners. Enkelt, snabbt och tidseffektivt!

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Tjänsten är enkel – när du fyller i formuläret på vår hemsida specificerar du ditt uppdrag som vi sedan matchar mot våra partners i Kristianstad. Varför? Jo för att vi tycker att du ska låta byråerna komma till dig och inte tvärt om. Våra partners är alltid medvetna om att det finns två andra byråer som lämnar erbjudande till dig när du får en offert. Det betyder att du alltid genom vår tjänst kommer få tre konkurrenskraftiga erbjudanden från tre av våra partners i Kristianstad.

Ekonomijuridiks tjänst – tre fördelar:

  • gavel-145568_1280 Aldrig dolda avgifter och inga förpliktelser förrän du själv har bestämt dig för ett samarbete
  • Dina tre offerter är alltid kostnadsfria
  • Du får möjlighet att jämföra offerter mellan tre lokala byråer i Kristianstad

Ekonomijuridiks tjänst är framtagen för dig som är företagare och helt enkelt inte själv har tid att sätta dig ner för att söka upp och jämföra flera olika byråer i Kristianstad. Genom att använda vår tjänst får du helt enkelt tid över till annat viktigt.

I Kristianstad finns det ett stort antal lokala aktörer på marknaden som alla erbjuder tjänster inom bland annat bokföring. Den frågan som många företagare ställer sig är: hur hittar man egentligen den som passar bäst? Den information du lämnar i vårt formulär ligger alltid till grund för den matchning vi gör mellan ditt företag, ditt uppdrag och våra utvalda partners i Kristianstad. Det är därför väldigt viktigt att den information du lämnar är specificerad, fullständig och på ett bra sätt beskriver vad det är du behöver själv med inom bokföring i Kristianstad.

Ekonomijuridik väljer ut och samarbetar med så väl mindre som större byråer i Kristianstad, samtliga kvalitetssäkras och väljs med omsorg. På Ekonomijuridik arbetar vi alla mot ett mål: att alltid kunna erbjuda dig som kund högkvalitativa partners och tjänster inom bokföring i Kristianstad. Vi hoppas att vår tjänst kan bli början på ett långvarig samarbete!

Bokföring i Kristianstad – viktig information

När man driver företag är det ytters viktigt att man sköter sin bokföring på rätt sätt, det innebär att alla affärshändelser som sker i verksamheten antecknas. Det bör med andra ord alltid finnas dokumentation över alla bill-41817_1280inköp och försäljningar som sker i företaget. Dokumentationen kan vara i forma av bevis o form av fakturor (så väl in- som utåtgående) samt kvitton, detta brukar kallas verifikation.

Att ha bra koll på sin bokföring är A och O som företagare, det spar inte bara pengar utan även tid. Har du bokförd en händelse får denna inte göras oläslig eller tas bort. Skulle du behöva ändra något måste så väl original och korrigerar händelse alltid redovisas.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Är man inte insatt i bokföring kan dess terminologi många gånger vara svårbegriplig:

  • Verifikation: en faktura, ett kvitto eller annan handling. Dessa ligger alltid till grund för verksamhetens finansiella bokföring och används som bevis för ekonomiska händelser i företaget.
  • Faktura: denna verifikation ligger till grund för din momsredovisning.
  • Löpande redovisning: innebär den dagliga bokföring du för över ekonomiska händelser i verksamheten samt eventuella transaktioner.
  • Deklaration: innebär den rapportering du lämnar till Skatteverket över inkomst och taxering.

lawyer-28782_1280Vad innebär bokföringsskyldighet?

Bokföringsskyldighet innebär att alla svenska företag är skyldiga att bokföra, reglerna skiljer sig dock beroende på den typ av verksamhet som bedrivs. Har man till exempel ett handelsbolag, enskild firma, ekonomisk förening eller aktiebolag är man alltid bokföringsskyldig. Verksamheter i form av stiftelser, trossamfund och intresseföreningar bokför alltid beroende på tillgångarna storlek och omfattning. Du är endast skyldig att bokföra som privatperson som du driver en enskild firma.

Bokföringen ger en god insikt och överblick över verksamhetens ekonomi: utgifter och intäkter. Många gånger fungerar den även som grund för stora ekonomiska beslut.

Ut- och inbetalningar som sker kontant ska bokföras senast påbörjande arbetsdag, övriga ekonomiska händelser bör bokföras så snart som möjligt.

Ekonomijuridik – vi hjälper dig hitta rätt inför din bokföring i Kristianstad. Du har aldrig några skyldigheter när du använder vår tjänst, först när du själv valt att inleda samarbete med en av våra partners är förpliktigad att fullfölja påbörjat samarbete.

Varmt välkommen till Ekonomijuridik – vi kan partners och bokföring i Kristianstad!