Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Söker du hjälp med din bokföring i Karlskrona?

Karlskrona stoltserar med Sveriges sydligaste skärgård som består av 1650 öar, kobbar och skär. Staden är också huvudort i Blekinge och här finns ett dynamiskt näringsliv med fokus på teknisk kompetens. På Ekonomijuridik vet vi hur svårt det kan vara att hitta rätt revisionsbyrå och Mechanical-Calculatorredovisningskonsulter när du behöver hjälp med bokföring i Karlskrona. Vi har därför tagit fram en smidig tjänst för dig som söker bokföring och relaterade tjänster i Karlskrona. 

För att ta del av vår tjänst fyller du enkelt i formuläret på vår hemsida, var noga med att specificera vad exakt det är du behöver hjälp med. Desto mer information du lämnar till oss desto bättre blir matchningen mellan dig, ditt uppdrag och våra samarbetspartners.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Därför ska du välja vår tjänst:

  • Du får möjlighet att jämföra offerter från lokala företag i Karlskrona
  • packages-151373_1280Tjänsten och de tre offerter du mottar är alltid kostnadsfria
  • Du har inga förpliktelser – inga dolda avgifter

Som företagare är tid dyrbar, det är med andra ord inte alltid man har möjlighet att själv sätta sig ner och gå igenom de lokala företagen som erbjuder hjälp med bokföring i Karlskrona. Genom Ekonomijuridiks tjänst får du enkelt dina tre offerter inom 24 timmar och du får mer tid över till annat.

I Karlskrona finns det ett stort utbud av företag som erbjuder tjänster inom bokföring, frågan många ställer sig är hur man ska veta vilken som är passar bäst? Genom den information du lämnar till oss kan vi enkelt matcha ditt uppdrag mot någon av våra många partners. Vi samarbetar med byråer av alla storlekar, samtliga med erfarenhet och kunskap att ta sig an så väl stora som små projekt – kanske blir det en början på ett långvarigt samarbete?

papers-576385_1280Bokföring i Karlskrona – information

När man bokför i ett företag betyder det att alla affärshändelser antecknas, det kan till exempel vara ett inköp eller en försäljning. För varje transaktion som görs i bolaget ska det där mer finnas dokumentation som specificerar affärshändelsen. Vanligen är detta kvitto eller en in- eller utgående faktura. Detta kallas för verifikation.

Vanligen rekommenderas det att man dagligen bokför alla affärshändelser som sker in och ut från företaget, detta spar inte enbart tid utan även pengar. Bra att veta är att när en affärshändelse är bokförd får den inte göras oläslig eller tas bort. Behöver man ändra någonting i händelsen ska så väl original som korrigerad händelse redovisas.

Är du skyldig att bokföra?

Alla svenska bolag är skyldiga att bokföra, dock är reglerna olika beroende på den typ av verksamgavel-145568_1280het man bedriver. Handelsbolag, enskilda firmor, ekonomiska föreningar och aktiebolag har alltid bokföringsskyldighet. Huruvida stiftelser, trossamfund och intresseföreningar har bokföringsskyldighet beror på tillgångarnas storlek och omfattning. Som privatperson är du skyldig att bokföra när du driver enskild firma.

Varför och hur ofta måste man bokföra?

Att bokföra är A och O om man vill ha en god insikt i och kontroll över företagets ekonomiska situation, bokföringen ger en bra bild över utgifter och intäkter. Bokföringen är även en bra källa för information inför viktiga ekonomiska beslut som tas i företag.

Ut- och inbetalningen som sker kontant bokförs alltid senast påföljande arbetsdag, övriga affärshänhands-295229_1280delser bör bokföras direkt eller snarast möjligt.

Vi hjälper dig inför din bokföring i Karlskrona

Vårt mål är alltid att matcha ditt uppdrag på bästa möjliga sätt. Tveka inte att kontakta oss på Ekonomijuridik om du har frågor angående vår tjänst.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Varmt välkommen!