Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Få hjälp med din bokföring i Helsingborg

Att på egen hand utföra en redovisning eller en bokföring i Helsingborg kan vara tidskrävande, tid som man so1000px-Shokunin_businessman.svgm företagare oftast inte har. Med vår smidiga tjänst sparar du pengar och får tid att lägga på annat. Som företagare vill man lägga sin tid på den verksamhet man bedriver, då kan det vara skönt att få hjälp med sin bokföring i Helsingborg. Behovet av redovisningskonsulter, redovisningsbyråer, revisionsbyråer och revisorer är stort och är du inte insatt så kan det många gånger kännas som en djungel. Hos oss slipper du leta utan kan i lugn och ro välja det alternativ som passar dig bäst. Du mottar alltid 3 kostnadsfria offerter inom bara 24 timmar från kvalificerade  redovisnings – och bokföringsbyråer när du väljer att nyttja vår tjänst.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Ekonomijuridik erbjuder dig:

  • Tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar
  • Högkvalitativa byråer och partners i Helsingborg
  • Jämför erbjudande och priser själv – smidigt och enkeltTime-Quality-Money

Genom vår tjänst får du enkelt ta emot tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar, du kan sedan i lugn och ro gå igenom dina erbjudande och välja den partner som passar dig och ditt uppdrag bäst. När matchar dig med en av våra partners och de skickar en offert är de medvetna om att ytterligare två andra partners också skickar offerter till dig. Det betyder att du alltid får tre kvalitativa och konkurrenskraftiga erbjudanden från tre av våra oberoende partners i Helsingborg.

Är man som företagare inte noga med sin bokföring i Helsingborg kan det bli så väl tidskrävande som kostsamt. Har man som företagare inte möjlighet att anställa en ekonomiansvarig som sköter bokföringen för verksamheten har man alltid möjlighet att lägga ut den delen till en extern part. Hanterar man många in- och utgående regelbundna fakturor är detta en god idé, men du som företagare väljer alltid själv om du vill lägga ut hela eller delar av din ekonomi till en extern byrå och partner.

Bra att veta om bokföring

  • training-469591_1280Löpande redovisning är den dagliga bokföringen av verksamhetens transaktioner och ekonomiska händelser.
  • Deklaration innebär en rapportering till svenska Skatteverket av taxering och inkomster.
  • En faktura används som verifikation i bokföringen, som underlag för momsredovisningen och/eller som ett krav för inbetalning.
  • Verifikation är den faktura, det kvitto eller övrig handling som ligger till grund för den finansiella bokföringen i verksamheten, används som bevis för ekonomisk händelse.

När man driver företag är det alltid viktigt att man värdesätter sin egen tid och kunskap, är man inte kunnig inom ekonomi och bokföring i Helsingborg bör man lägga ut dessa delar av sin verksamhet till någon som är mer insatt. Det är många gånger en väldigt bra investering av tid och pengar när man låter en kunnig och oberoende person se över bokföringen. De svenska lagarna är fulla av regler och paragrafer och när det kommer till ekonomin och bokföringen i ett företag är det ytterst viktigt att allt går rätt till.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Vi hittar din nya partner inom bokföring i Helsingborg!

Vi lovar dig att det aldrig har varit lättare eller smidigare att hitta rätt hjälp inom bokföring i Helsingborg, genom Ekonomijuridiks tjänst kan du enkelt komma i kontakt med kunniga och kvalitetssäkrade partners inom bokföring. På Ekonomijuridik tycker vi att hjälp med bokföring i Helsingborg ska vara enkelt, tidseffektivt och till rätt pris, låt därför våra utvalda partners komma till dig med erbjudande istället för tvärt om!

Du använder enkelt vår tjänst genom att:

  1. Beskriva specificerat vad du behöver hjälp med i vårt formulärhand-33988_1280
  1. Lämna fullständiga kontaktuppgifter
  1. Du tar sedan emot tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar