Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Hitta någon som kan bokföring i Hässleholm

Här på Ekonomijuridik kan du få tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar från redovisningskonsulter, redovisningsbyråer och bokföringsbyråer. Självklart är tjänsten helt kostnadsfri! Du fyller enkelt i vad du vill ha hjälp control-427510_1280 (1)med på vårt formulär. Med en bra beskrivning blir det lättare för oss att matcha dig mot de bästa bokföringsbyråerna i Hässleholm. Vi kvalitetssäkrar alltid våra partners efter noggrant uppställda kriterier, vilket är stor en trygghet för dig som kund. Dessutom är våra partners medvetna om att de konkurrerar med andra. Resultatet blir förmånliga offerter för dig som kund. Du väljer själv i lugn och ro det alternativ som passar dig bäst.Gör som många andra nöjda användare och utnyttja vår tjänst för enkel, snabb och prisvärd bokföring i Hässleholm.

Du fyller enkelt i vad du behöver hjälp med i vårt formulär. Ju mer information vi får av dig ju lättare blir det att matcha dina krav mot en partner i vårt system. Våra partners är bland dem bästa du kan hitta i Hässleholm, vi kvalitetssäkrar alltid våra samarbetspartners. Alla våra partners är noggrant utvalda och uppfyller vissa kriterier för att samarbeta med Ekonomijuridik.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]support-150174_1280

Vi hjälper dig hitta rätt för bokföring i Hässleholm

Letar du efter någon som kan ta hand om din bokföring i Hässleholm så har du kommit rätt. Vi har flera partners i Hässleholm som är revisorer, redovisningskonsulter och givetvis har vi också flera redovisningsbyråer som vi samarbetar med. Alla våra partners är noggrant utvalda och har genomgått Ekonomijuridiks kvalitetssäkring. Vi vill att både våra besökare och partners ska få ut det bästa av vår tjänst. Vår förhoppning är att matcha ihop våra kunder och partners och att det blir början på ett långt samarbete.

Några tips om bokföring

  • hand-427509_1280Bokför regelbundet, så fort en affärshändelse har ägt rum så är vårt tips att denna bokförs direkt. Då får du bättre kontroll över verksamhetens resultat.
  • Ha ordning och reda på fakturor och kvitton, detta kallas även verifikationer och vi rekommenderar att du sparar dessa i sju år.
  • Skanna in alla verifikationer, då kan du enkelt gå tillbaka i tiden och söka efter specifika fakturor. En annan fördel är att du också kan ha lätt tillgång till filerna genom dropbox i mobilen t.ex.

Bra att kunna om bokföring

Utgifter: Priset för anskaffade resurser
Inkomster
: Värdet för dina sålda varor eller tjänster
books-155522_1280Kostnader
: Är värdet av de resurser du förbrukar i ett företag under en period, till exempel ett år.

Inbetalning
: Är ett inflöde av likvida medel till en redovisningsenhet. En inbetalning sker när en kund betalar exempelvis en obetald faktura, då ökar den likvida tillgången samtidigt som tillgången avseende kundfordringar minskar.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Kvalitetssäkrade partners via Ekonomijuridik

Vi på Ekonomijuridik vill alltid kunna erbjuda det bästa för dig som behöver hjälp med din bokföring i Hässleholm. Våra användare ska känna trygghet när man använder vår tjänst. Nedan kan du se våra kriterier för att bli partner hos oss på Ekonomijuridik.approved-29149_1280

  • Har giltigt organisationsnummer
  • Har F-skatt
  • Har god kreditvärdighet

Vi kontrollerar också så att våra partners inte förekommer på några ”svarta listor”, d.v.s. att vi på Ekonomijuridik känner till om de har misskött sig tidigare eller fått dålig kritik från flertalet kunder.

Välkommen till Ekonomijuridik.se