Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Bokföring Halmstad

Halmstad är en trevlig och livlig vid Västkusten. Staden har ett utmärkt geografiskt vid E6:an mellan Malmö och Göteborg. Sommartid pulserar Halmstad med ett hett nöjesliv och Tylösuns soldränkta stränder. Staden har även en växande högskola och ett dynamiskt näringsliv. Därför är det inte konstigt att behovet av bokföring i Halmstad och närrelaterade tjänster är stort. Genom Ekonomijuridik tar du emot tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar från card-36777_1280lokalt förankrade revisionsbyråer i Halmstad. Du kan sedan, på egen hand, gå igenom och jämföra dina erbjudanden för att hitta det alternativ som passar just ditt företag bäst.

Vår tjänst är enkel: Genom att noggrant fylla i vårt formulär och specificera ditt ärende matchar vi dig och ditt ärende med tre passande byråer i din närhet. Vår matchning är enkel: ju mer information du lämnar angående ditt ärende desto bättre kan vi matcha ditt uppdrag mot några av våra många samarbetspartners i ditt område.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Bokföring i Halmstad? – hitta rätt med Ekonomijuridik

ink-150697_1280Driver man företag är det alltid A och O att a en överskådlig och god bokföring, att hitta rätt bland Halmstads många revisionsbyråer är inte alltid så lätt. Ekonomijuridik.se samarbetar med så väl stora som små byråer, vi lägger stor vikt vid kvalitet och därför är kunskap och erfarenhet två av våra viktigaste ledord när det kommer till våra partners. För oss är det viktigt att våra partners har möjlighet att ta sig an så väl stora som små uppdrag, kanske är detta början på ett långvarigt samarbete mellan dig och din nya revisionsbyrå?

Viktig information om bokföring i Halmstad

Att utföra en bokföring innebär att alla ekonomiska händelser i ett företag antecknas, det kan till exempel vara försäljning eller inköp av en specifik produkt eller tjänst. Denna ekonomiska transaktion och information skall finnas dokumenterad, vanligen i form av en ingående eller utgående faktura eller ett kvitto. Detta kallas vanligen för information-558020_1280en verifikation.

Bokföring skall ske regelbundet, det rekommenderas att man som företagare kontinuerligt bokför samtliga affärshändelser som sker i företaget. Att ha en god översikt över företagets ekonomi spar inte bara tid utan även pengar. En affärshändelse som är bokförd får aldrig tas bort eller göras oläslig, behöver man ändra något i en bokförd händelse är man skyldig att spara så väl original som ändrad information.

Vem är skyldig att bokföra i Halmstad?

Reglerna för vem som är skyldig att bokföra i Halmstad ser olika ut beroende på bolagsform, alla svenska bolag är dock bokföringsskyldiga.

Aktiebolag, handelsbolag, enskilda firmor och ekonomiska föreningar är alltid skyldiga att bokföra enligt svenska lag. Trossamfund, intresseföreningar och stiftelser har bokföringsskyldighet beroende på tillgångarnas omfattning. 2000px-Question_mark2.svgDu som privatperson är enligt svensk lag endast skyldig att bokföra om du bedriver enskild firma.

Bokföringen ger en bra bild över ett företags inkomster och utgifter och ger därför god kontroll och insikt i företagets ekonomiska situation. Denna information används vanligen som en del av underlaget när större ekonomiska beslut fattas i ett bolag.

Hur ofta bör ett företag i Halmstad bokföra?

Vardagliga kontanta in-och utbetalningar skall alltid bokföras senast nästkommande arbetsdag medan övriga affärshändelser alltid bör bokföras direkt alternativt snarast möjligast.

Varför Ekonomijuridik.se?

www-350195_1280Att hitta rätt revisionsbyrå för bokföring i Halmstad kan vara nog så svårt oavsett om man drivet ett större eller mindre företag. Att själv sätta sig ner för att kontakta och jämföra byråer kan vara lika svårt som tidskrävande. Ekonomijuridik arbetar för att matcha just ditt uppdrag med rätt byråer. Du tar enkelt emot tre kostnadsfria offerter och våra partners är alltid medvetna om att ytterligare två partners ger dig erbjudande. På så sätt kan du alltid vara säker på att du får bästa möjliga förslag när det kommer till din bokföring i Halmstad.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Ekonomijuridik.se erbjuder ditt företag:

  • hitch-154664_640Möjligheten att ta emot erbjudanden från tre lokala revisionsbyråer i Halmstad
  • Tre kostnadsfria offerter att jämföra
  • En tjänst utan förpliktelser och dolda avgifter

Tveka inte att kontakta oss på Ekonomijuridik om du har frågor om vår tjänst!

Varmt välkommen när du behöver hjälp med bokföring i Halmstad!