Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Ekonomijuridik.se – för dig som söker byrå för bokföring på Gotland!

piggy-bank-712593_1280På Ekonomijuridik.se har vi tagit fram en tjänst för dig som söker hjälp med bokföring på Gotland, som företagare vet vi att det kan vara svårt och krångligt att leta runt bland olika byråer inom revision, redovisning och bokföring. Med vår smidiga tjänst får du enkelt ta emot tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar från ledande och oberoende partners inom bokföring på Gotland. Du har då möjlighet att själv i lugn och ro gå igenom dina erbjudanden och välja det alternativ som passar dig och ditt företag allra bäst. Vi samarbetar bara med pålitliga partners, som dessutom är medvetna om att de konkurrerar med andra. Du kan därför alltid vara trygg i att du får extra förmånliga offerter när du väljer oss. Hundratals nöjda kunder kan intyga om att vår tjänst fungerar och sparar dig både tid, möda och pengar när du söker efter en bokföringsbyrå på Gotland.

Vår tjänst är enkel: du fyller i och specificerar ditt uppdrag i formuläret på vår hemsida, därefter kommer vi matcha ditt uppdrag mot våra utvalda lokala partners. Vår vision är att du ska låta byråerna komma till dig istället för tvärt om. Den av våra partners som ger dig en offert vet att ytterligare två andra partners skickar offerter till dig, därför kan du alltid vara säker på att du får tre konkurrenskraftiga erbjudande genom vår tjänst.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Tre fördelar med Ekonomijuridiks tjänst:

  • Du får jämföra tre offerter från ledande lokala byråer på Gotland
  • Inga förpliktelser och inga dolda avgifter
  • Dina tre offerter är alltid kostnadsfria

På Ekonomijuridik.se vet vi att din tid som företagare är dyrbar, de flesta har helt enkelt inte tid att sdollar-161621_1280jälva sätta sig ner för att kontakta och jämföra olika byråer och partners på Gotland. Vår tjänst ger dig där med tid över till annat!

Gotland har ett stort utbud av lokala byråer som erbjuder tjänster inom bokföring. Många företag har ändå samma problem: hur vet man vilken byrå som passar bäst när man behöver hjälp med sin bokföring på Gotland? När du fyller i vårt formulär ligger den information du lämnar till grund för vår matchning av ditt uppdrag mot våra partners. Därför är det viktigt att du alltid lämnar specificerad och fullständig information om vad det är du behöver hjälp med.

Ekonomijuridik.se samarbetar med så väl större som mindre byråer, alla väljs med omsorg och kvalitetssäkras innan vi påbörjar samarbete. Vi är noga med att alltid välja våra byråer med stor omsorg, vårt mål är alltid att kunna erbjuda dig som kund kvalitativa tjänster och partners – kanske är detta inledningen på ett långvarigt samarbete?

Info_i_blue.svgInformation om bokföring på Gotland

Driver man företag är det ytterst viktigt att man bokför, det betyder att man antecknar alla affärshändelser som sker i verksamheten. Det kan till exempel vara all försäljning och alla inköp som sker i företagets namn. Det måste med andra ord finnas dokumentation för alla transaktioner, det kan till exempel vara bevis så som kvitton och ut- och ingående fakturor. Dessa bevis kallas för verifikation.

Man bör sköta sin bokföring på en daglig basis, det sparar inte bara pengar utan även tid. När du som företagare har bokförd en händelse för den inte tas bort eller göras oläslig, behöver du ändra något måste både original och den korrigerade händelsen redovisas.

Bokföringens terminologi:

  • papers-576385_1280Deklaration är den rapportering av inkomst och taxering du lämnar till Skatteverket.
  • En faktura fungerar som verifikation i din bokföring, den är underlag för din momsredovisning.
  • Löpande redovisning är den bokföring du gör dagligen av din verksamhets ekonomiska händelser och eventuella transaktioner.
  • Verifikation är ett kvitto, en faktura eller övrig handling, dessa ligger till grund för din verksamhets finansiella bokföring och används som ett bevis för en ekonomisk händelse.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Har ditt företag bokföringsskyldighet?

share-price-8608_1280 (1)Alla svenska företag har bokföringsskyldighet, dock skiljer sig reglerna något beroende på vilken form av verksamhet man driver. Driver man enskild firma, handelsbolag, aktiebolag eller ekonomisk förening är man alltid skyldig att bokföra. Verksamheter så som trossamfund, stiftelser och olika intresseföreningar bokför beroende på storlek och omfattning av tillgångar. Du som privatperson är enbart skyldig att bokföra om du driver enskild firma.

Vill man ha en god insikt i sitt företags ekonomi är det alltid bra att ha koll på bokföringen. Den ger en bra och överskådlig bild av intäkter och utgifter, den fungerar många gånger som källa vid ekonomiska beslut.

Tänk på att:

  • Kontanta in- och utbetalningar ska senast bokföras påföljande arbetsdag.
  • Övriga affärshändelser ska alltid bokföras så snart om möjligt

Välkommen till Ekonomijuridik.se när du behöver hjälp med din bokföring på Gotland!