Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Bokföring i Göteborg

Göteborg är landets näst största stad och vårt fönster mot väster. Med drygt 500 000 invånare och ett mycket starkt och varierat näringsliv så finns det naturligtvis många olika redovisnings– och revisionsbyråer i staden. Som Göteborg_city_armsföretagare kan det dock vara svårt och krångligt att hittar rätt och byrå, och du har sannolikt viktigare saker för dig än att sitta och leta efter en lämplig. Därför har vi på ekonomijuridik tagit fram en tjänst som gör det enklare för dig när du när du är i behov av bokföring i Göteborg. Med oss får du alltid tre kostnadsfria offerter inom bara 24 timmar. Därefter kan du i lugn och ro gå igenom offerterna och välja den som passar just dig bäst.

Vår tjänst är väldigt enkel: du fyller i formuläret på vår hemsida med specificerad information om ditt uppdrag och vad du behöver hjälp med. Tänk på att ju mer information du lämnar desto bättre blir matchningen mellan dig och våra partners.

[contact-form-7 id=”68″ title=”Contact revisor”]

Varför du ska använda just vår tjänst:

  • Du kan smidigt och enkelt jämföra erbjudande från lokala företag i Göteborg
  • thumbs-up-40455_1280Inga förpliktelser och inga dolda avgifter
  • Dina tre offerter är alltid kostnadsfria

Det finns ett stort utbud av lokala byråer som erbjuder tjänster inom bokföring i Göteborg, Ekonomijuridiks tjänst finns med andra ord till dig för som är företagare men inte själv har tiden att söka upp och jämföra byråer. Genom Ekonomijuridik.se får du möjligheten att ta emot erbjudande från välrenommerade partners och samtidigt ha mer tid över till annat.

Den information du lämnar till oss via vårt formulär ligger till grund för vår matchning av ditt uppdrag och våra samarbetspartners. Vi väljer ut och samarbetar med byråer av alla storlekar, för oss är det viktigt att våra partners har kunskap och erfarenhet att ta sig an så väl större som mindre projekt och uppdrag från våra kunder. Vi hoppas att detta blir starten på ett långvarigt samarbete för dig som kund!

Information om bokföring i Göteborg

information-558020_640Bokföring innebär att samtliga affärshändelser ska antecknas, det innefattar bland annat försäljning och inköp i forma av in-eller utgående fakturor och kvitton. Du som företagare är skyldig att dokumentera och specificera alla transaktioner som sker i bolaget, detta kallas vanligen för en verifikation.

Rekommendationen är att man för en daglig bokföring över alla händelser som sker i bolaget. När man bokförd en affärshändelse får man inte ta bort den eller på något sätt göra den oläslig. Skulle man behöva ändra någonting i dokumentationen för händelsen är man skyldig att redovisa så väl original som korrigerad händelse.

[contact-form-7 id=”52″ title=”Mini Form”]

Vem måste bokföra?

businessman-296833_1280I Sverige är alla bolag och företag skyldiga att bokföra enligt lag, reglerna ser dock olika ut beroende på vilken typ av verksamhet man bedriver. Driver man enskild firma, ekonomisk förening, handelsbolag eller aktiebolag är man alltid skyldig att bokföra. Reglerna för trossamfund, stiftelser och intresseföreningar ser annorlunda ut beroende på tillgångarnas omfattning och storlek. Som privatperson är du endast skyldig att bokföra när du driver enskild firma.

Varför bör man bokföra?

För den som vill ha god kontroll och insikt över sitt företags ekonomiska situation är bokföring A och O, bokföringen bidrar till en bra bild över verksamhetens intäkter och utgifter. Den fungerar som en bra informationskälla inför viktiga beslut som rör verksamhetens ekonomi.

Samtliga kontanta ut- och inbetalningen som sker i verksamheten ska alltid bokföras senast påföljande arbetsdag. Andra affärshändelser ska alltid bokföras direkt eller så snart som möjligt.

Ekonomijuridik.se hjälper dig med bokföring i Göteborg

speech-bubbles-310399_640På Ekonomijuridik.se hjälper vi dig att hitta rätt när du behöver hjälp med bokföring i Göteborg, vårt mål är alltid att matcha dig och ditt uppdrag med bästa tänkbara byrå bland våra samarbetspartners. Tveka aldrig att kontakta oss om du har frågor rörande vår tjänst eller Ekonomijuridik.se!

Välkommen!