Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Visby

Du som behöver en revisor kan enkelt och snabbt hitta en via Revisor Visby. Vi hjälper dig komma i kontakt med både revisorer och redovisningskonsulter beroende på vad du har för behov. Du får alltid upp till 3 olika offerter helt kostnadsfritt och utan bindning. Vi på Revisor Visby förmedlar en kvalitativ och trygg tjänst så att du kan hitta den lösning som passar dig. Våra samarbetspartners kvalitetssäkras och väljs med omsorg, du kan därför känna dig trygg med offerterna som presenteras.

När du behöver tid till mer i ditt företag kan vi hjälpa dig. Med vår lösning kan du enkelt och snabbt få hjälp med din ekonomi.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Gotlands näringsliv

Gotland är Sveriges mest företagstäta region/län med nästan 7 000 företag på drygt 57 000 invånare. De viktigaste näringsgrenarna på Gotland är besöks- och jordbruksnäringen och de flesta företag har färre än ett dussin anställda. Förutom att Gotland är Sveriges mest företagstäta län så har de också Sveriges mest företagsamma kvinnor. Tre tillväxtsektorer på Gotland är upplevelseturism, interaktiva medier och förädling av livsmedel.

Det här gör en revisor

En revisor arbetar först och främst med att utföra revisioner. Revision är en oberoende granskning och uttalande om information eller vissa förhållanden. I revisionen granskar revisorn ett företags redovisning och förvaltning, alltså hur ledningen styr verksamheten. Med hjälp av informationen som framgår i redovisningen och i andra ekonomiska rapporter bedömer revisorn om företagets ekonomi är god och om verksamheten bedrivs effektivt. Revisorn ger även råd om vad som kan förbättras inför ett nytt verksamhetsår. En revisionsberättelse avslutar sedan revisionsarbetet.

Revisorer arbetar även med andra tjänster, bland annat rådgivning. De är inte bara rådgivare inom redovisning och skatt utan de kan även dela med sig av kunskaper kring företagande. Ofta har de erfarenhet och kunskaper från många olika företag vilket är en fördel när man ska leta revisor. En revisor som är inriktad inom din bransch kan dela med sig av goda råd och tips när du behöver det. Det kan vara svårt att hitta en sådan revisor, men vi på Revisor Visby kan hjälpa dig. Vi har hjälpt både små och stora företag att hitta en passande revisor utifrån deras önskemål. Det går inte bara snabbt utan är även väldigt enkelt också, du behöver bara fylla i formuläret sen sköter vi resten.

Det här gör en redovisningskonsult

Ekonomin är en väldigt viktig del av ett företag. Det kan däremot vara krångligt att hålla reda på alla regler och lagar vilket gör att många anlitar hjälp. En redovisningskonsult kan bistå med det mesta som involverar ekonomin. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vad uppdragsgivaren har för önskemål men de erbjuder hjälp inom redovisning och rådgivning. Ett uppdrag kan ha olika inriktningar, till exempel:

Bokföring: Redovisningskonsulten kan biträda vid bokföring av affärshändelser, avstämningar och löpande rapportering av företagets resultat och ställning.

Bokslut: Redovisningskonsulten kan biträda vid upprättandet av bokslut för en avgränsad period av räkenskapsåret, eller för hela räkenskapsåret som underlag för årsbokslut/årsredovisning.

Årsbokslut: Utifrån ett färdigställt bokslut kan redovisningskonsulten upprätta årsbokslut.

Övriga närliggande uppdrag: Detta kan omfatta insourcinguppdrag, koncernredovisningsuppdrag, budgetar, inkomstdeklarationer med mera.

Du kan själv välja om redovisningskonsulten ska sköta en del av ekonomin eller hela. Oavsett vad du har för önskemål kan vi på Revisor Visby hjälpa dig komma i kontakt med flera redovisningskonsulter. Du får upp till 3 olika offerter att välja fritt mellan.

Fördelen med att anlita en redovisningskonsult är att du slipper oroa dig över att det blir fel och du sparar tid.

Auktorisation av revisorer och redovisningskonsulter

Eftersom vem som helst kan kalla sig för revisor eller redovisningskonsult så har yrkesrollerna kvalitetssäkrats genom införandet av en auktorisation. För att bli auktoriserad måste de uppfylla vissa krav. Det är bland annat krav på utbildning och praktisk erfarenhet.

Titeln som auktoriserad revisor eller redovisningskonsult är en kvalitetsstämpel. Det ger en tydlig yrkesidentitet och en trygghet för uppdragsgivaren. Genom att anlita en auktoriserad redovisningskonsult får du rätt kompetens, effektiva kvalitetssäkrade rutiner och flerårig erfarenhet.

Revisor Visby hjälper dig hitta rätt

När du behöver en revisor eller redovisningskonsult så kan du vända dig till oss. Vi hjälper dig kostnadsfritt att hitta det du söker. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret sen sköter vi resten. Det är självklart kostnadsfritt och utan bindning.

Börja här