Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Trelleborg

Revisor Trelleborg Ekonomijuridik är experter på att hitta rätt revisor i Trelleborg när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, revision, årsredovisning eller ekonomisk rådgivning. För att ta del av vår tjänst behöver du endast fylla i formuläret på vår hemsida, därefter får du tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar från våra partners. Du går sedan själv igenom dina tre offerter i lugn och ro för att hitta den revisionsbyrå i Trelleborg som passar just dig och ditt uppdrag bäst. Självklart är dina tre offerter aldrig bindande förrän det att du valt att inleda ett samarbete med någon av våra partners. Först då är du förpliktigad att fullfölja påbörjat samarbete.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Revision i Trelleborg

En revisor anlitas av ett företag eller en organisation för att uttala sig om och oberoende granska verksamhetens ekonomi. En revisor kan vara Ideell, Godkänd eller Auktoriserad, vem som helst kan kalla sig för Ideell Revisor men titlarna Godkänd och Auktoriserad är skyddade enligt lag.

Är man företagare och drivet ett större aktiebolag (AB) eller ett bolag som verkar under tillsyn av finansinspektionen måste man enligt lag använda sig av en godkänd eller auktoriserad revisor. Driver man däremot en ideell organisation eller förening är man fri att använda sig av en ideell revisor.

En revisor i Trelleborg kan ta sig an uppdrag inom:

  • Bokföring- Saldobesked, kvittohantering, fakturering och löneutbetalning.
  • Ekonomisk rådgivning– Komplexa redovisningar, bolagsbildning samt avveckling av bolag, nyckelanalyser och skatterådgivning.
  • Lönehantering– Lönespecifikation, förmåner, provisionshantering, tjänstebildhantering, löneavdrag, rapportering, skattedeklaration, avtalshantering och avstämningar.

En revision utförs av en oberoende revisor i Trelleborg och innebär att organisationen eller företagets bokföring, bokslut och årsredovisning granskas, vidare upprättar revisorn en revisionsberättelse.

Företag med revisionsplikt?

Revisionsplikten innebär att ett företag enligt lag måste anlita en godkänd eller auktoriserad revisor, för denna lag ska gälla just ditt företag krävs det dock att två av följande tre punkter uppnås:

  • Aktiebolag (AB) som har en nettoomsättning om 3 miljoner kr eller mer.
  • Aktiebolag (AB) med 3 eller fler anställda.
  • Aktiebolag (AB) som har en balansomslutning om 1.5 miljoner kr eller mer.

Experter på revision i Trelleborg

Vår långa erfarenhet och kunskap har gjort oss på Ekonomijuridik experter på att hitta rätt revisor i Trelleborg. När du väljer vår tjänst ökar du dina chanser att finna rätt revisor för just ditt företag och uppdrag. För att vi ska kunna matcha rätt är det viktigt att du specificerar ditt uppdrag noggrant, lämnar korrekt information och kontakta oss vid eventuella frågor angående vår tjänst.

Vår tjänst

När du fyllt i formuläret på vår hemsida mottar du tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar från någon av våra många partners. Du går sedan själv, i lugn och ro, igenom dina offerter för att välja vilken revisor i Trelleborg som passar dig bäst. Självklart är de tre offerter du mottar aldrig bindande, först när du väljer att inleda ett samarbete med en av våra partners är du förpliktigad att slutföra det påbörjade samarbetet.

Vi kvalitetssäkrar alltid våra partners och samarbetar med så väl stora som små revisionsbyråer i Trelleborg. Samtliga med kunskapen och erfarenheten som behövs för att kunna ta sig an både mindre och mer omfattande uppdrag. Vi vill genom vår tjänst hjälpa dig och ditt företag att hitta rätt revisor. Ekonomijuridik vision är alltid att förmedla kvalitativa uppdrag till våra partners samt att bistå dig i ditt sökande efter rätt revisionsbyrå.

Säker och trygg tjänst

Vi väljer våra samarbetspartners med stor omsorg och fokus på kvalitet och service. Vi vill att så väl du som kund och våra partners ska vara nöjda med den tjänst vi erbjuder. För att matcha dig och ditt uppdrag med rätt revisionsbyrå samlar vi alltid in all nödvändig information, detta för att vi alltid ska kunna förmedla en så god kontakt som möjligt mellan dig och din nya revisor. Vårt mål är att du som kund och våra partners ska känna sig trygga med vår tjänst. Vi hoppas att en bra förmedlad kontakt leder till ett långvarigt samarbete mellan dig och din nya revisor i Trelleborg. Fler städer i Skåne där vi samarbetar med revisorer är Revisor Lund, revisor Hässleholm, revisor Kristianstad, revisor Malmö, revisor Helsingborg

Börja här