Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Piteå

Är du på jakt efter en revisor eller redovisningskonsult så har du hittat rätt. Revisor Piteå är experter på att förmedla professionell hjälp. Vi erbjuder möjligheten att hitta revisorer och redovisningskonsulter enkelt och snabbt, för att du ska slippa leta aktivt. Våra samarbetspartners hjälper dig med bokföringen, bokslutet, revision eller ekonomisk rådgivning. De har bred erfarenhet och kompetens vilket gör att du kan få hjälp med det mesta inom ekonomin.

För att ta del av vår tjänst och hitta din nya revisor eller redovisningskonsult behöver du bara fylla i formuläret. Inom 36 timmar har du upp till 3 olika offerter att välja mellan, helt kostnadsfritt.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Mångsidig hjälp från revisorer

Den vanligaste rollen en revisor har är att granska företagets räkenskaper och förvaltning samt uttala sig om dessa i sin revisionsberättelse. Större företag eller företag som uppfyller två av tre nedanstående punkter måste ha en revisor:

  • Fler än tre anställda
  • Mer än 1,5 miljoner kronor i balansomslutning
  • Mer än tre miljoner kronor i nettoomsättning

Revisorn i bolaget måste vara minst 18 år gammal och får inte vara i konkurs, ha förvaltare, ha näringsförbud eller rådgivningsförbud. Revisorn måste även vara antingen auktoriserad eller godkänd.

Även om revisorn främst arbetar med revisioner så kan de även anlitas för rådgivning. De kan vara ett bollplank för att utveckla ditt företag och har god insyn i ditt företag och kan se helheten. Eftersom de har bred erfarenhet och kompetens kan de enkelt svara på dina frågor och funderingar. Det finns även revisorer som är inriktade mot en specifik bransch, vilket kan vara ännu en fördel för dig. Tänk på vilken kompetens du vill att din revisor ska ha när du väljer. Revisor Piteå har revisorer med bred erfarenhet och kompetens för att kunna tillgodose dina behov bäst. En viktig del är även personkemin vilket vi tar hänsyn till. För att veta hur personkemin fungerar arbetar vi med revisorer som finns nära dig som kund.

Experter på redovisning

Redovisningskonsulter arbetar med redovisningstjänster och ekonomisk rådgivning på såväl små som stora organisationer. Deras uppdrag varierar beroende på vad uppdragsgivaren har för önskemål men det är vanlig att de bland annat biträder vid:

Bokföring: Hjälper till med bokföring av affärshändelser, avstämningar och löpande rapportering av företagets resultat och ställning.

Bokslut: Upprättar bokslut för en avgränsad period av räkenskapsåret, eller för hela räkenskapsåret som underlag för årsbokslut/årsredovisning.

Årsbokslut: Upprättar årsbokslut utifrån ett färdigställt bokslut.

Årsredovisning: Konsulten hjälper till vid upprättande av årsredovisning utifrån ett färdigställt bokslut.

Övriga närliggande uppdrag: Kan bland annat omfatta insourcinguppdrag, koncernredovisningsuppdrag, budgetar, inkomstdeklarationer med mera.

Det är en fördel att anlita en redovisningskonsult för dessa uppdrag. Det ger dig som företagare mer tid över till att sköta företaget och fokusera på att driva det. Att en konsult sköter den ekonomiska redovisningen innebär även att du inte behöver hålla reda på regler och lagar själv eftersom de gör det åt dig. Dessutom är de experter och ser till att det blir gjort korrekt.  Har du ett behov av att veta vad som händer kan du alltid be om en översiktlig sammanställning av ditt företags ekonomi. Vill du komma i kontakt med en expert kan du ta kontakt med våra samarbetspartners på Revisor Piteå.

Auktoriserade revisorer och redovisningskonsulter

Både revisorer och redovisningskonsulter kan bli auktoriserade. Det är en titel som indirekt innebär hög kvalitet eftersom det ställs höga krav på de som är auktoriserade. Titeln är skyddad enligt svensk lag och måste förnyas för både revisorer och redovisningskonsulter, vart 5:e samt 6:e år. Kraven för att bli auktoriserad skiljer sig mellan yrkesrollerna men det behövs bland annat utbildning och erfarenhet. Dessa två måste genomgås under flera år för att kunna få titeln. Titeln som auktoriserad höjer kompetensen och signalerar förtroende och trygghet. Revisorn och redovisningskonsulten blir kontrollerade kontinuerligt för att säkerställa att nivån är hög, dessutom genomgås löpande vidareutbildning.

Auktoriserade revisorer och redovisningskonsulter tar ansvar för att de utförda tjänsterna håller hög kvalitet. Det ger en trygghet till dig som uppdragsgivare men även för andra intressenter. Är du intresserad av att hitta en auktoriserad revisor eller redovisningskonsult kan du använda Revisor Piteå. Vi vill att du ska känna dig trygg med vår tjänst och samarbetar därför med auktoriserade revisions- och redovisningsbyråer. Du får svar inom 36 efter att ha fyllt i formuläret och kan välja mellan upp till 3 offerter.

Börja här