Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Motala

Om du letar efter en revisor eller redovisningskonsult har du kommit rätt. Vi på Revisor Motala är experter på att förmedla rätt hjälp till företag. Både små och stora företag har nyttjat vår tjänst för att hitta professionell hjälp med ekonomin. Det bästa är att det bara tar 36 timmar innan du får svar och du har alltid upp till tre olika offerter. Priset är inget problem eftersom vi hjälper till kostnadsfritt.

Många företag är mer eller mindre beroende av en revisor eller redovisningskonsult. Du som företagare slipper spendera tid på till exempel bokföringen och kan ägna dig åt annat.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

 • Revision
 • Bokföring
 • Lönehantering

Revisorn granskar både redovisningen och förvaltningen

Revisorn kan arbeta med alla möjliga slags företag, från en liten närbutik till internationella koncerner. De får alltså inblick i flera olika företag och branscher vilket gör att de har stor kompetens. Huvudsakligen arbetar de med revision men deras arbete varierar eftersom redovisningen och styrelsens arbete sällan är densamma i två olika organisationer. Revisionen går ut på att granska ett företags redovisning och förvaltning, det vill säga hur ledningen styr verksamheten. Revisorn bedömer om företagets ekonomi är god och om verksamheten bedrivs effektivt med hjälp av informationen som framgår i redovisningen och i andra ekonomiska rapporter. Revisionsarbetet avslutas med en revisionsberättelse.

Förutom revision kan revisorn även erbjuda rådgivning. Med deras varierande bakgrunder inom olika företag och branscher kan de erbjuda goda råd och tips. När du behöver en revisor som har kunskaper inom din bransch kan du kontakta Revisor Motala. Vi har samarbetspartners med varierande kunskaper och erfarenheter.

Redovisningskonsulten kan sköta bokföringen

En redovisningskonsult bistår med redovisningstjänster och rådgivning inom redovisning, beskattning och företagande. Arbetsuppgifternas omfattning varierar från att biträda en större eller mindre verksamhet. Många företagare ser redovisningskonsulten som en viktig resurs och de blir ofta företagets högra hand i frågor som rör ekonomi, administration och affärsutveckling. Det krävs att redovisningskonsulten har bred kompetens inom redovisningsområdet men också kunskaper inom exempelvis moms och skattelagstiftning. När du hittar en redovisningskonsult via  blir du alltid erbjuden hög kompetens och professionalitet. Eftersom arbetsuppgifterna för en redovisningskonsult varierar så är det dina önskemål som lägger grunden för samarbetet.

Ett redovisningsuppdrag är ett uppdrag där ett redovisningsföretag biträder en uppdragsgivare med ekonomiadministrativa tjänster och rådgivning. Några av dessa tjänster kan vara redovisning av alla inbetalningar och utbetalningar och andra ekonomiska händelser i företaget. Redovisningsekonomen ser till exempel till att arbetsgivaravgifter, skatter och moms redovisas och betalas in i rätt tid.

Auktoriseringstiteln är skyddad enligt lag

Vem som helst kan egentligen kalla sig för revisor eller redovisningskonsult. För att du ska veta att du kommer få hög kvalitet i de tjänster du söker efter kan du anlita en auktoriserad revisor eller auktoriserad redovisningskonsult. Revisorn och redovisningskonsulten måste ha uppfyllt vissa krav för att bli auktoriserad.

Krav för att bli auktoriserad revisor:

 • Yrkesmässigt utföra revisionsverksamhet
 • Vara bosatt i Sverige, EES eller i Schweiz
 • Varken vara i konkurs, ha näringsförbud, ha förvaltare, vara förbjuden att vara ekonomiskt eller juridiskt biträde
 • Högskoleexamen i företagsekonomi med studier i redovisnings, skatterätt, statistik, associationsrätt med mera
 • Minst 5 års erfarenhet av arbete med revision

För att få vara auktoriserad revisor måste titeln förnyas vart femte år genom en kvalitetskontroll som genomförs av Revisorsnämnden.

Krav för att bli auktoriserad redovisningskonsult:

 • Yrkesmässigt utföra redovisningsverksamhet
 • Vara bosatt i Sverige, EES eller i Schweiz
 • Varken vara i konkurs, ha näringsförbud, ha förvaltare, vara förbjuden att vara ekonomiskt eller juridiskt biträde
 • Teoretiska kunskaper på akademisk nivå inom redovisning, beskattning samt viss juridik
 • Minst 5 års praktisk erfarenhet av arbete som redovisningskonsult

För att fortsätta vara auktoriserad redovisningskonsult måste titeln förnyas vart sjätte år. Konsulten måste också genomgå löpande vidareutbildning.

Hög kvalitet med Revisor Motala

Oavsett vad du har för önskemål eller behov så kan vi på Revisor Motala hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag hitta rätt revisor eller redovisningskonsult. Tjänsten är även väldigt enkel: fyll i formuläret så har du svar inom 36 timmar. Det är självklart helt kostnadsfritt och utan bindning.

Vi utgår alltid från dina önskemål och behov när vi matchar dig med våra samarbetspartners. För att kunna välja en lösning som du känner dig trygg med får du upp till 3 olika offerter. Du kan enkelt välja den som passar dig bäst.

Börja här