Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Lidingö

På Lidingö finns det ett aktivt näringsliv. Många av dessa företag som finns på Lidingö har antagligen någon gång känt att de behövt hjälp. Då är det tur att det finns tjänster som Revisor Lidingö.

Vi har samarbetspartners som kan svara på dina frågor kring hur man startar företag, avvecklar ett företag och hur man deklarerar eller bokför. De är experter på ekonomisk rådgivning och utför såväl redovisningar som granskningar.

För att komma i kontakt och veta hur de kan lösa din situation behöver du bara fylla i formuläret. Inom 36 timmar har du 3 offerter att välja mellan. Att använda Revisor Lidingö är kostnadsfritt och du hittar enkelt revisorer och redovisningskonsulter i din närhet.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Ett rikt näringsliv

Lidingö är en ö i Stockholms inre skärgård som huvudsakligen består av skog. Att etablera företag på Lidingö är attraktivt, där finns ett aktivt och mångfasetterat näringsliv. Med ett stort antal företag och nätverkande företagarföreningar bidrar Lidingö till ett positivt företagsklimat. Under företagsrankningen 2016 placerades Lidingö på plats 19 av Svenskt näringsliv, totalt rankades 290 kommuner. Rankningen vittnar verkligen om det företagsklimat som Lidingö är stolta över.

En del som kan vara väldigt viktigt för många företagare är att ha en person som kan sköta ekonomin, eller vara rådgivare. Därför hjälper Revisor Lidingö dig att hitta professionella revisorer och redovisningskonsulter. Vi arbetar aktivt för att du ska hitta bästa kompetens för just ditt företag. Olika företag har olika behov, men med de 3 offerterna du får via Revisor Lidingö kan du vara säker på att du hittar rätt för just ditt.
Att Lidingö lockar företagare beror på att det är en urban småstad med hälsosamma framtoningar, fin mix av bostäder, restauranger, arbetsplatser, natur och hav. Allt detta gör att det skapas en efterfrågesituation. På ön finns cirka 6 400 företag exklusive olika former av föreningar. De flesta är mindre företag inom juridik, ekonomi, vetenskap, fastighet, media, IT, vård, hälsa och service. Det finns även större företag som Addicom och Mentor-on-Line.

Revisorer på Lidingö

Behöver du en revisor på Lidingö så kan du enkelt hitta en med Revisor Lidingö. Vi förmedlar en tjänst som låter dig finna professionell hjälp i din närhet. Men vad gör egentligen en revisor då?

Revisorer arbetar främst med att utföra granskningar av ett företag, organisation eller förening. De utför revisioner och kollar att de räkenskaper som förts i bolaget även har redovisats på ett riktigt sätt. Revisorn har även i uppgift att verifiera att beslut tagits på korrekt sätt i ledningen och att verksamheten i övrigt sker felfritt.

Under den senaste tiden har även revisorer utvecklats till att vara rådgivare. Eftersom de har erfarenhet från flera andra företag och branscher sitter de på värdefull kompetens. Det finns många områden där revisorn kan hjälpa till. Bland annat med konsultationer kring omstruktureringar, förvärv, värdering och beskattning. Förutom att vara bra på rådgivning har de även ett stort nätverk, rätt revisor delar med sig av det här nätverket eftersom alla vinner på det.

Redovisningskonsulter på Lidingö

Revisorer är inte de enda som kan hjälpa till med ekonomin. Via Revisor Lidingö kan du även hitta redovisningskonsulter. Redovisningskonsulters arbete skiljer sig från revisorer eftersom de arbetar med redovisnings- och bokföringstjänster. Det kan vara att hjälpa till med bokföringsuppdrag, bokslutsuppdrag, årsbokslutsuppdrag, årsredovisningsuppdrag och övriga närliggande uppdrag. Det är företaget själv som har ansvaret för redovisningen. Däremot ligger en del av ansvaret på redovisningskonsulten som måste beakta gällande lagstiftningar. Redovisningen ska ske enligt ett sätt som följer praxis, lagar och regler som finns.

Fördelarna med att anställa en redovisningskonsult är att du vet att allt blir gjort rätt. Det kan ta tid att göra det själv och även vara både krångligt och tråkigt. Du får mer tid över om du överlåter arbetet till någon annan, den tiden kan du fokusera på ditt företag. Är du orolig över att överlåta ekonomin kan du alltid be om en sammanfattning från konsulten.

Stora variationer med Revisor Lidingö

Ditt företag kan må bra av att ha en auktoriserad revisor eller redovisningskonsult. Redovisningar blir gjorda korrekt och kan ge ett ökat förtroende från intressenter. Det är enkelt att ta kontakt via Revisor Lidingö. Bara fyll i formuläret och förklara ditt ärende, sen har du 3 offerter inom 36 timmar. Tjänsten är kostnadsfri och du tar emot offerter från lokala revisionsbyråer eller redovisningsbyråer.

Börja här