Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Landskrona

Funderar du på att starta företag? Då finns det en hel del att tänka på. Den ekonomiska och administrativa delen av ett företagande tar upp mycket tid. Redan nu kan det vara bra att överväga att anlita en revisor eller redovisningskonsult, de är experter på de ekonomiska bitarna och har lång erfarenhet från olika branscher.

Vi på Revisor Landskrona kan hjälpa dig komma i kontakt med en revisor eller redovisningskonsult redan inom 36 timmar. Du tar emot upp till 3 offerter utan kostnad eller förpliktelser. Våra samarbetspartners kvalitetssäkras så att du ska få bästa möjliga tjänst levererad.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Att vara företagare

Det är långt ifrån alla människor som förverkligar sina idéer och drömmar. Att vara företagare handlar om att ha drivkraften att omsätta sina idéer och drömmar till handling. Kreativ och modig är ofta beskrivningar på en entreprenör, de ser även möjligheter före hinder. Att entreprenörer vanligen är riskbenägna visar forskning, det innebär dock att de är medvetna om sina satsningar och riskerna med dessa. Andra bra egenskaper som entreprenör är även att vara målinriktad och på samma gång prestigelös med en förmåga att ändra på felaktiga beslut.

Det viktigaste som företagare är att brinna för sin sak, arbeta hårt och gilla att göra affärer. Du måste kunna se helheten i ekonomin, hålla i kostnader och skapa intäkter. Oftast oroar sig potentiella företagare för finansiering av verksamheten och att livet som företagare kommer att bli för tidskrävande. Oavsett vilka funderingar du har så finns det stöd och hjälp att få.

Bland annat revisorer och redovisningskonsulter arbetar med rådgivning och redovisningstjänster. Behöver du någon som kan vara ett bollplank eller sköta de ekonomiska bitarna i företaget så kan du kontakta våra samarbetspartners på Revisor Landskrona. De erbjuder professionell hjälp inom det mesta som gäller företagande och ekonomi.

Det här kan en revisor hjälpa dig med

Som mindre företag är det inte krav på att ha en revisor, däremot är det en fördel. Undersökningar har visat att de nya reglerna kring revisionsplikt har fått negativa konsekvenser för de många av de mindre företagen eftersom kvaliteten på boksluten har blivit sämre. Att skippa revisorn kan få konsekvenser som kan kosta företaget.

Det revisorn gör i företaget är att utföra revisioner eller agera rådgivare.

Revision: Revision är en oberoende granskning och uttalande om information eller vissa förhållanden. Den utförs av revisorn som granskar företagets redovisning och förvaltning. Med hjälp av den information som framgår i redovisningen och i andra ekonomiska rapporter bedömer revisorn om företagets ekonomi är god och om verksamheten bedrivs effektivt. Råd och tips om vad som kan förbättras bidrar de även med.

Företag som anlitar en auktoriserad revisor får en kvalitetsstämpel som kan hjälpa öka intressenters förtroende. Revisorns roll som länken mellan klienten och klientens intressenter är ganska värdefull. Intressenter så som kreditgivare, leverantörer, myndigheter och kunder kan känna sig trygga med hur företaget sköts och att allt går rätt till. Det kan leda till bättre villkor och mer affärer.

Rådgivning: Revisorn kan erbjuda rådgivning inom bland annat redovisning och skatt. Deras breda erfarenhet från olika branscher och företag gör att de blir värdefulla som partner. För dem företag som lever i en föränderlig tillvaro kan det vara nyttigt att ha ett bollplank, revisorn kan ifrågasätta vad som händer i företaget för att ytterligare kunna driva tillväxt och lönsamhet.

Det finns stora variationer kring vad en revisor kan erbjuda dig. Ta kontakt med våra samarbetspartners på Revisor Landskrona för att veta vad de kan erbjuda just dig och ditt företag.

Det här kan en redovisningskonsult hjälpa dig med

Ekonomin är en central del i ett företag, därför har redovisningskonsulten en väldigt viktig roll. De arbetar med redovisningstjänster inom både större och mindre företag. Uppdragen varierar beroende på uppdragsgivaren men det kan handla om bokföringsuppdrag, bokslutsuppdrag, årsbokslutsuppdrag, årsredovisningsuppdrag eller övriga närliggande uppdrag. Fördelen med att anlita en redovisningskonsult är att du själv slipper oroa dig över alla lagar och regler som gäller, det håller de koll på. De har även mycket erfarenhet och du slipper oroa dig över att det blir fel. Dessutom sparar du en massa tid som du istället kan lägga på att utveckla företaget.

Via Revisor Landskrona hittar du alltid kompetenta och professionella redovisningskonsulter samt revisorer. Du som kund beskriver dina behov och önskemål i formuläret och får upp till 3 olika offerter att välja mellan som är anpassade efter dig.

Börja här