Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Kungsbacka

Låt en redovisningskonsult hjälpa dig med de ekonomiska bitarna i ditt företag. De har kunskap och kan försäkra att arbetet blir skött ordentligt och rätt. Inom 36 timmar kan du komma i kontakt med våra samarbetspartners som sätter dina behov och önskemål främst. Du tar emot 3 offerter helt kostnadsfritt och är inte bunden till att starta ett samarbete. Vi matchar dig med våra samarbetspartners som finns lokalt i din närhet.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Vad gör en redovisningskonsult?

Genom att anlita en redovisningskonsult kan du få hjälp med det mesta som rör ekonomi, administration och affärsutveckling i ditt företag. Det är en väldigt viktigt resurs för många företagare i Sverige och det finns en mängd fördelar. Med Revisor Kungsbacka kan du komma i kontakt med den redovisningskonsult som passar dina behov bäst.

En redovisningskonsult har bred kompetens och erfarenhet inom ekonomiska frågor. De biträder självständigt arbetsgivaren med redovisningstjänster och rådgivning. Redovisningskonsulten kan antingen hjälpa med all den löpande redovisningen i företaget eller bara en liten del, som till exempel att registrera fakturor.

Det här kan en redovisningskonsult hjälpa dig med

Redovisningskonsulter har varierande arbetsuppgifter beroende på vad uppdragsgivaren har för behov men nedanstående uppgifter förekommer bland annat.

Bokföring: Just bokföring kan innebära huvudvärk för många företagare. Det är tidskrävande och tråkigt, det tar helt enkelt tid från det du är bra på. Som företagare vill man utveckla sin organisation och då kan det vara bra att låta någon annan hantera bokföringen. Redovisningskonsulter kan hjälpa dig med hela bokföringen eller delar av den, beroende på dina önskemål.

Lönehantering: Med lönehantering kommer en massa regelverk. Lön ska betalas ut varje månad och rätt skatt ska dras från det. När det kommer till semester och sjukdom så finns det ett annat regelverk att förhålla sig till. Redovisningskonsulter vet vad det är som gäller för de olika situationerna.

Årsredovisningar: En årsredovisning ska innehålla förvaltningsberättelse, resultaträkning, balansräkning och tilläggsupplysningar. Det är en sammanställning av företagets ekonomi för  ett räkenskapsår och måste lämnas in senast sju månader efter avslutat räkenskapsår. Lämnas den in för sent måste du betala en förseningsavgift. Anlitar du en redovisningskonsult kan du däremot vara säker på att den kommer in i tid.

Ekonomisk rådgivning: I många fall fungerar redovisningskonsulten som företagets högra hand. Den ekonomiska rådgivningen kan handla om skatt, bolagsbildning, avveckling av bolag, nyckeltalsanalys och övrig komplex redovisning. Oavsett vilket så kan en redovisningskonsult hjälpa dig med dina funderingar.

Det finns många fördelar med att anlita en redovisningskonsult

Att låta en redovisningskonsult sköta dina ekonomiska aspekter kan ge en trygghet för dig. De har bred kompetens och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter vilket gör att det blir gjort rätt. Du som företagare sparar tid som du kan tillägna på ditt företag och roligare saker. Din egen tid är värdefull och behövs inte läggas på att bokföra. Det går dessutom snabbare för en redovisningskonsult att utföra de ekonomiska bitarna och du behöver inte oroa dig över att göra fel. När som helst kan du be om en översiktlig sammanställning av ditt företags ekonomi. Behöver du en redovisningskonsult kan du komma i kontakt med en redan inom 36 timmar genom att fylla i formuläret. Revisor Kungsbacka hjälper dig komma i kontakt med auktoriserade redovisningskonsulter.

En redovisningskonsult kan få titeln auktoriserad som är skyddad enligt svensk lag. Titeln erhålls av Srf konsulterna och FAR och redovisningskonsulten måste vara medlem i en av dessa organisationer. För att bli auktoriserad måste konsulten klara vissa krav. Det krävs teoretiska kunskaper på akademisk nivå inom redovisning, beskattning samt viss juridik. Det krävs även minst 5 års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult. Redovisningskonsulter får heller inte vara i konkurs och måste vara bosatt i Sverige.

Genom Revisor Kungsbacka kommer du bara i kontakt med auktoriserade redovisningskonsulter. Det är en kvalitetsstämpel för att du som kund ska känna dig trygg med tjänsten. Den auktoriserade redovisningskonsulten tillämpar även Reko som är ett ramverk för grundläggande principer och riktlinjer som ger kvalitativa redovisningstjänster.

Revisor Kungsbacka hittar en redovisningskonsult utifrån dina önskemål

För att komma i kontakt med en auktoriserad redovisningskonsult behöver du fylla i formuläret så noggrant som möjligt. Ju specifikare du är desto bättre kan vi matcha dig med våra samarbetspartners. Inom 36 timmar kommer du få 3 olika offerter som du kan välja mellan i lugn och ro. Tjänsten är helt kostnadsfri och utan bindning, dessutom kan du även komma i kontakt med en auktoriserad revisor.

Börja här