Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Karlskrona

Är du på jakt efter en revisor i Karlskrona? Genom vår tjänst får du enkelt och helt kostnadsfritt tre fria offerter inom 24 timmar. Du väljer sedan den offert som passar dig bäst i lugn och ro. En revisor arbetar oftast med redovisning, revision och bokföring och kan hjälpa dig så all revision sker enligt legala krav. Som företagare måste man fokusera på sin kärnverksamhet och saknar ofta kunskaper för att utföra revision på ett korrekt sätt. Vi samarbetar endast med de bästa och kvalitetssäkrar våra partners i flera steg. På så sätt kan du alltid vara trygg med att våra samarbetspartners kan sin profession. Med oss är du alltid i trygga händer.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Vad är en revisor i Karlskrona?

En revisor anlitas för att oberoende granska och uttala sig om ett företags ekonomi. Som revisor kan du antingen vara Ideell, Godkänd eller Auktoriserad. Vem som helst kan arbeta som en ideell revisor medan de två sistnämnda enligt lag är skyddade titlar.

Driver du en ideell förening eller organisation är du alltid fri att välja en ideell revisor, driver man ett bolag under tillsyn av finansinspektionen eller ett aktiebolag är man alltid skyldig att använda sig av en godkänd eller auktoriserad revisor i Karlskrona.

När du väljer att anlita en revisor kan du bland annat få hjälp med något av följande:

  • Bokföring – Saldobesked, kvittohantering, fakturering och löneutbetalning.
  • Ekonomisk rådgivning – Skatterådgivning, nyckelanalyser samt komplex redovisning, bolags bildning och bolagsavveckling.
  • Lönehantering – Tjänstebils- och provisionshantering, förmåner och avdrag, rapportering och lönespecifikation, avtalshantering och avstämningar samt skattedeklaration.

En revisor i Karlskrona upprättar en så kallad revisionsberättelse över ett företags ekonomiska förutsättningar, detta innebär att den oberoende revisorn utför en revision över företagets bokföring, bokslut och årsredovisning.

Innefattas ditt företag av revisionsplikten?

Lagen om revisionsplikt gäller alla större aktiebolag (AB) och innebär att man är skyldig att använda sig av en godkänd eller en auktoriserad revisor. För att just ditt företag ska innefattas av revisionsplikten bör två av följande tre punkter uppfyllas:

  • Du driver ett aktiebolag med 3 eller fler anställda
  • Du driver ett aktiebolag med en balansomslutning på 1.5 miljoner kronor eller mer
  • Du driver ett aktiebolag med en nettoomsättning på 3 miljoner kronor eller mer

Hitta rätt revisor i Karlskrona med Ekonomijuridik

På Ekonomijuridikvet vi att det kan vara svårt att hitta en oberoende revisor i Karlskrona, därför har vi tagit fram en tjänst som gör det enkelt för dig att hitta rätt för just ditt företag och uppdrag. Genom vår tjänst har vi förmedlat X-antal goda kontakter mellan kunder och revisionsbyråer i Karlskrona.

Genom vår tjänst ökar du dina chanser att hitta en revisor som passar just ditt uppdrag och det du behöver hjälp med. När du fyller i vårt formulär, specificerar ditt uppdrag och lämnar full information matchar vi ditt uppdrag med rätt revisionsbyrå i Karlskrona.

Ekonomijuridik – En tjänst som fungerar!

När du fyllt i formuläret på vår hemsida får du tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar som du själv kan gå igenom i lugn och ro. Det betyder att vi matchar ditt uppdrag med våra samarbetspartners men du väljer själv vilken revisionsbyrå du vill inleda samarbete med. Du är aldrig bunden till dina tre kostnadsfria offerter förrän du själv valt att inleda samarbete med någon av våra många partners, då är du förpliktigad att fullfölja påbörjat samarbete.

På Ekonomijuridik har vi som mål att alltid leverera uppdrag av hög kvalitet gentemot våra utvalda partners, detta innebär i förlängningen att du som kund alltid blir matchad med rätt revisionsbyråer. Du som kund ska aldrig tveka att kontakta oss om du har frågor angående vår tjänst!

För att vi på Ekonomijuridik alltid ska kunna säkerställa hög kvalitet väljer vi våra samarbetspartners med omsorg, vårt mål är alltid att erbjuda våra kunder erbjudande från de bäst matchade revisionsbyråerna i Karlskrona. Vi vet att inget revisionsuppdrag är det andra likt, vi arbetar därför med byråer av alla storlekar. Samtliga med möjlighet att ta sig an mer eller mindre omfattande uppdrag.

För oss på Ekonomijuridik är det alltid viktigt att våra kunder och partners känner sig trygga med vår tjänst, vi vet att en god och kvalitativt förmedlad kontakt mellan dig och din nya revisor i Karlskrona kan leda till ett långvarigt samarbete!

Börja här