Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Hässleholm

Vi på Ekonomijuridik Revisor Hässleholm hjälper dig hitta din nya revisor i Hässleholm när du behöver hjälp med ekonomisk rådgivning, bokföring, bokslut eller revision. Genom vår tjänst får du tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar från någon av våra många samarbetspartners. Genom att fylla i formuläret på vår hemsida kan du sedan själv enkelt gå igenom dina offerter för att själv bestämma vilken revisor i Hässleholm som passar just dig och ditt uppdrag bäst.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

 • Revision
 • Bokföring
 • Lönehantering

Vad gör en revisor i Hässleholm?

Driver du ett företag, organisation eller en förening anlitar du en oberoende revisor som uttalar sig om och granskar din verksamhets ekonomi. Som revisor kan du vara:

 • Ideell
 • Godkänd

Vem som helst kan ta på sig uppdrag som revisor men titlarna Godkänd och Auktoriserad är skyddade enligt svensk lag. Du som driver en ideell organisation eller förening är fri att använda dig av en ideell revisor, du som driver ett aktiebolag eller övrigt bolag som verkar under finansinspektionens tillsyn är skyldig att använda dig av en godkänd eller auktoriserad revisor i Hässleholm.

En revisor kan bland annat hjälpa dig och ditt företag med följande:

 • Bokföring: fakturering, saldobesked, kvittohantering och löneutbetalning.
 • Lönehantering: Provisionshantering, tjänstebilshantering och övriga förmåner, lönespecifikation och avdrag, rapportering, avstämningar och avtalshantering samt skattedeklaration.
 • Ekonomisk rådgivning: bolagsbildning och avveckling, komplexa redovisningar samt nyckelanalyser och skatterådgivning.

Den revisor du anlitar utför en revision av bolagets ekonomi vilket innebär att bolagets årsredovisning, bokföring och bokslut granskas. Revisorn upprättad sedan e så kallar revisionsberättelse över bolagets ekonomiska förutsättningar.

I Sverige omfattas de flesta företagen av den så kallade revisionsplikten, detta innebär att man enligt lag måste anlita en godkänd eller auktoriserad revisor. För att just ditt företag ska innefattas av revisionsplikten bör två av tre punkten nedan uppfyllas:

Aktiebolag (AB) med:

 • Minst 3 eller fler anställda
 • Minst 3 miljoner kronor eller mer i nettoomsättning
 • Minst 1.5 miljoner kronor eller mer i balansomslutning

Ekonomijuridik – din nya expert på revisor i Hässleholm

Som företag kan det många gånger vara svårt att hitta rätt revisor, vi på Ekonomijuridik har gjort det enkelt för dig att finna rätt när du söker ny revisor i Hässleholm. Vi vet att du genom vår tjänst ökar dina chanser att finna den rätta revisorn för just ditt företag och uppdrag. Du fyller enkelt i vårt formulär med specificerad och korrekt information – vi matchar rätt revisionsbyrå!

Hur vår tjänst fungerar

Du mottar dina tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar från det att du fyllt i formuläret på vår hemsida. Du kan sedan själv gå igenom vilket erbjudande som passar dig bäst, du känner ju trots allt ditt företag bäst. När du valt att använda dig av vår tjänst är du inte förpliktigad till något förrän du själv valt att ingå samarbete med någon av våra partners, du är då bunden att fullfölja påbörjat samarbete. För att vi ska kunna matcha just ditt uppdrag med rätt revisor i Hässleholm är det viktigt att du är noggrann när du lämnar information om ditt uppdrag. Vårt mål är att alltid förmedla kvalitativa uppdrag till våra partners vilket i förlängningen innebär att du som kund får erbjudande från de bäst matchade revisorerna i Hässleholm. Tveka aldrig att kontakta oss om du har frågor angående vår tjänst eller Ekonomijuridik!

Vi på Ekonomijuridik väljer och kvalitetssäkrar alltid våra samarbetspartners med stor omsorg, vi vill alltid kunna erbjuda dig som kund erbjudande från de bästa revisionsbyråerna i Hässleholm. Av erfarenhet vet vi att inget uppdrag är det andra likt och därför arbetar vi med så väl stora som små revisionsbyråer, samtliga med kunskap och erfarenhet att ta sig an både mindre och mer omfattande revisionsuppdrag i Hässleholm.

Ekonomijuridik- Säkerhet och Trygghet

Vi ämnar genom vår tjänst hjälpa dig att finna rätt revisor i Hässleholm, detta genom att matcha ditt uppdrag mot våra samarbetspartners och erbjuda dig tre kostnadsfria offerter inom 24 timmar. På Ekonomijuridik har vi en vision- vi vill att så väl du som kund som våra partners ska ta del av en kvalitativ tjänst och alltid känna sig nöjda, trygga och säkra med vårt samarbete. Fler städer i Skåne där vi samarbetar med revisorer är Revisor Lundrevisor Trelleborg, revisor Kristianstad, revisor Malmö, revisor Helsingborg

Vi hoppas att vår tjänst leder till ett långvarigt samarbete mellan dig och din nya revisor i Hässleholm!

Börja här