Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Hagfors

Har du inte tid till redovisningen? Då kan du kontakta en redovisningskonsult som kan hjälpa dig. De är experter på att sammanställa och dokumentera ett företags ekonomiska information. Med deras hjälp kan du garantera att jobbet blir gjort snabbare och korrekt, dessutom sparar du en massa tid som du istället kan lägga på att utveckla och driva ditt företag.

Vi på Revisor Hagfors kan hjälpa dig komma i kontakt med en erfaren och professionell redovisningskonsult. Vi matchar dig med någon av våra samarbetspartners helt utifrån dina behov och önskemål. Det tar bara 36 timmar innan du har upp till 3 olika offerter att välja mellan, helt kostnadsfritt.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Vad är redovisning?

Företagets redovisning handlar om att skapa information och dokumentation kring företaget och dess verksamhet. Det krävs information för att kunna nå framgång och redovisningsinformationen ligger till grund för många av de beslut som fattas på ett företag. Men det är inte bara företaget som har nytta av informationen, den är även betydelsefull för andra. Den är till exempel relevant för Skatteverket som ska kräva skatt från företaget, aktieägarna som funderar på att finansiera företaget och kunder som vill göra affärer med företaget. När mål ska skapas, uppföljningar och värderingar ska göras eller ekonomiska kalkyler ska beräknas så är redovisningen viktig för företaget också.

Redovisningen kan delas in i två olika grupper: extern och intern.

Extern redovisning: Den externa redovisningen riktar sig till intressenter utanför företaget. Det kan vara banker, kunder, låneinstitut och aktieägare. Främst är den externa redovisningen till för att berätta vad som hänt i företaget under en viss tidsperiod.

Intern redovisning: Intern redovisning är motsatsen till extern redovisning eftersom den riktar sig till intressenter inom företaget. Det kan vara chefer, ekonomer, ägare, ledning eller anställda. Syftet är att underlätta företagets dagliga verksamhet och kunna fatta långsiktiga beslut samt kunna planera och förutsäga vad som kommer hända.

Redovisningskonsulten är expert på redovisning

När du behöver en redovisningskonsult kan du vända dig till Revisor Hagfors. Vi hjälper dig hitta en utifrån dina behov, oavsett om du behöver hjälp med hela redovisningen eller bara bokföringen. Många väljer att anlita en redovisningskonsult eftersom det ger dem mer tid över till deras företag och de kan känna sig trygga med att allt ser korrekt ut.

Vad redovisningskonsulten kan göra för dig beror på vad du behöver hjälp med. De har varierande arbetsuppgifter och kan bistå både större och mindre företag. Ofta får de en väldigt viktig roll eftersom ekonomin är en central del i varje företag. Det är vanligt att de hanterar alla in- och utbetalningar och andra ekonomiska händelser i företaget. De ser till att arbetsgivaravgifter, skatter och moms redovisas och betalas in i tid. Andra vanliga uppgifter är att arbeta löpande med bokslut, årsredovisningar och andra ekonomiska transaktioner som rör företaget eller organisationens verksamhet. Det görs ett mer omfattande årsbokslut en gång om året.

Känn dig trygg med en auktoriserad redovisningskonsult

För att garanterat veta att du kommer få en kvalitativ tjänst så kan du anlita en auktoriserad redovisningskonsult. Vem som helst kan egentligen kalla sig för redovisningskonsult men det krävs att konsulten uppfyller flera krav för att bli auktoriserad. Bland annat utbildning och praktisk erfarenhet är ett måste. Vart sjätte år måste titeln dessutom förnyas för att säkerställa att redovisningskonsulten håller sig uppdaterad kring nyheter och regler.

Genom auktorisationen tar redovisningskonsulten ansvar för att redovisningen håller en hög kvalitet. Det ger en tydlig yrkesidentitet samt är en kvalitetsstämpel. Kvalitetskontroller av auktoriserade redovisningskonsulter är även viktigt för att näringslivet och samhället i övrigt med stort förtroende ska kunna förlita sig på konsultens arbete.

Revisor Hagfors erbjuder en säker tjänst

Du kan känna dig trygg med att Revisor Hagfors erbjuder en trygg tjänst. När våra samarbetspartners väljs ställer vi höga krav och vi kvalitetssäkrar de vi väljer att samarbeta med. Såväl kunder som partners ska känna sig nöjda med vår tjänst.

Så här funkar Revisor Hagfors

För att komma i kontakt med en redovisningskonsult eller revisor är det bara att fylla i formuläret. Se till att informationen är korrekt så att matchningen blir optimal. Inom 36 timmar får du upp till 3 olika offerter. Du kan fritt välja den lösning som passar dig, utan kostnad. Det är först när du valt att acceptera en offert som du är bunden att fullfölja samarbetet. Våra samarbetspartners håller hög kvalitet och du kan enkelt hitta en auktoriserad revisor eller redovisningskonsult.

Börja här