Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Gävle

Överlåt bokföringen till någon annan! Vi hjälper dig hitta en revisor eller redovisningskonsult i Gävle som matchar dina behov och önskemål. Du sparar dyrbar tid och behöver inte krångla till det. Våra samarbetspartners inom Revisor Gävle har kompetent personal som självklart även är auktoriserade.

Fyll i formuläret så har du 3 offerter inom 36 timmar, det är helt kostnadsfritt.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Därför måste du bokföra

Bokföring kan vara riktigt tråkigt men är ett måste för alla företag. Alla ekonomiska händelser ska redovisas och det görs enligt ett standardiserat sätt i datumordning så långt som möjligt. En ekonomisk händelse kan till exempel vara att köpa kuvert eller frimärke. De händelser som påverkar företagets affärer måste redovisas och sparas som en verifikation. En verifikation kan till exempel vara kvittot som du får när du handlat frimärkena och kuverten. De här kvittot måste sparas.

Det finns däremot en fantastisk möjlighet för dig att låta någon annan genomföra detta arbetet. Låt en redovisningskonsult ta hand om bokföringen medan du gör det du är bäst på: att sköta och utveckla ditt företag.

 

En redovisningskonsult kan hjälpa dig med bokföringen

En redovisningskonsult arbetar med att hjälpa kunden med redovisningstjänster och rådgivning. Det finns en stor bredd inom yrkesrollen men det är du som sätter kraven beroende på vilka behov och önskemål du har.

Revisor Gävle hjälper dig att hitta en kompetent redovisningskonsult så att du får tid till annat i ditt företag. Våra samarbetspartners är auktoriserade vilket innebär att de måste uppfylla vissa krav. Titeln auktoriserad redovisningskonsult är en tydlig indikation på den kvalitet och professionalitet som du kan förvänta dig av en matchning från Revision Gävle. Det är även en trygghet för dig att ta hjälp av en auktoriserad redovisningskonsult eftersom du slipper oroa dig över att göra fel.

Redovisningskonsulten kan även hjälpa dig med bokslut, kundfakturering eller fakturor från leverantörer. Våra auktoriserade redovisningskonsulter kan även hjälpa din verksamhet med större uppgifter som all löpande ekonomi eller deklaration. Det är dina behov som är i fokus när vi gör en matchning med våra samarbetspartners.

 

Det här kan en revisor hjälpa dig med

Med Revision Gävle hittar du inte bara redovisningskonsulter utan även revisorer. Till skillnad från redovisningskonsulter är revisorers främsta uppgift att granska ett företag, en organisation eller en förening och genomföra en revision. En revision kan till exempel vara att verifiera en bokföring. Om det är något som inte sköts korrekt är revisorn skyldig att anmärka det.

Enligt lag måste större aktiebolag och bolag som är under finansinspektionens tillsyn ha antingen en godkänd eller auktoriserad revisor. Ideella föreningar kan däremot ha en ideell revisor. Revisor är något vem som helst kan kalla sig men titlarna godkänd och auktoriserad revisor är skyddade enligt lag.

 

Auktoriserade revisorer och redovisningskonsulter ger dig en säkerhet

Via Revisor Gävle hittar du bara auktoriserade redovisningskonsulter och revisorer. Kraven för att få titeln auktoriserad är att man måste vara anställd eller driva en revisionsbyrå, vara bosatt i Sverige, inte vara i konkurs eller ha näringsförbud, utbildning och även fem års arbetslivserfarenhet. En revisor måste till exempel ha arbetat med revision i fem år och en redovisningskonsult måste ha varit det i lika lång tid. Titeln utfärdas av revisorsnämnden till revisorer och av FAR till redovisningskonsulter.

Titeln som auktoriserad ger dig som kund en säkerhet i att arbetet utförs professionellt och med hög kvalitet. Ta kontakt redan idag och gör en prisjämförelse mellan 3 offerter, du har dem redan inom 36 timmar.

 

Hitta den lösning som passar dina behov

Med Revisor Gävle kan du enkelt och snabbt hitta en revisor eller redovisningskonsult som förstår dina behov. Vi matchar dig med auktoriserade redovisningskonsulter och revisorer för din trygghet. Som användare av vår tjänst kan du hitta professionella personer som är rätt för ditt företag, det tar bara 36 timmar innan du kan jämföra dina erbjudande.

 

Så här gör du för att jämföra offerter

Vår tjänst erbjuder dig möjlighet att skriva du ner dina behov och önskemål vi formuläret. Var så exakt du kan i din beskrivning för bästa möjliga matchning. Inom 36 timmar kommer du få upp till 3 offerter att välja mellan och jämföra. Du har ingen förpliktelse till tjänsten och du kan välja i lugn och ro vad som passar dig bäst.

Börja här