Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Malmö

Vi på Ekonomijuridik Revisor Malmö hjälper dig att hitta rätt revisor i Malmö. Genom oss kan du få tre kostnadsfria offerter från en revisor, redovisningskonsult eller revisionsbyrå. Tjänsten är helt fri för alla våra användare. Du fyller bara i vårt enkla formulär och får sedan tre kostnadsfria offerter inom bara 24 timmar. Vi samarbetar bara med kvalificerade revisorer och redovisningskonsulter i Malmö för din trygghets skull.

Du väljer själv det offertförslag som passar dig bäst. Bland våra partners återfinns såväl stora som små revisionsbyråer i Malmö. Samtliga har den kunskap och kompetens som behövs för att hantera alla sorters uppdrag och säkerställa att ditt företag får en korrekt utförd revision av en redovisningsbyrå i Malmö.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

 • Revision
 • Bokföring
 • Lönehantering

Vad är en revisor?

En revisor är en person som har till uppgift att göra en revision av ett bolag eller en förening, det vill säga att oberoende granska och uttala sig om olika förhållanden i en verksamhet. En revisor kan vara godkänd, ideell eller auktoriserad.

Större aktiebolag och bolag verksamma under finansinspektionens tillsyn måste enligt lag ha en godkänd eller auktoriserad revisor medan man i ideella föreningar kan ha en ideell revisor. Det är också bra att känna till att vem som helst får kalla sig revisor, men det finns begränsningar för vem som får kalla sig auktoriserad och godkänd revisor då dessa två titlarna är skyddade i lag.

Vilka uppdrag kan en revisor hjälpa dig med

 • Lönehantering
  Rapportering, lönespecifikationer, förmåner, provisionshantering, avtalshantering, skattedeklaration, avstämningar, tjänstebilshanteringar och löneavdrag.
 • Bokföring
  Fakturor, kvitton, saldobesked, löneutbetalningar m.m.
 • Ekonomisk rådgivning
  Bolagsbildning, skatterådgivning, nyckeltalsanalys, komplex redovisning och avveckling av bolag.

Vi är experter på bra revisorer i Malmö

Vi på Ekonomijuridik Revisor Malmö är experter på att hitta bra revisorer i Malmö, vilket vi är väldigt stolta över. För att vi lättare ska kunna fastställa de tre bäst lämpade revisorerna för just dig behöver vi först och främst kartlägga ditt behov:

 • Lämna alltid rätt information, ju mer information desto bättre resultat
 • Specificera vad du behöver hjälp med
 • Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vår tjänst

Hur fungerar vår tjänst

Du fyller enkelt i vårt formulär på vår hemsida, sedan kommer du att få tre offerter inom 24 timmar. Offerterna som du tar emot är inte bindande och du har inga förpliktelser gentemot dem. Först när du har valt att inleda ett samarbete med din nya revisor är du förpliktigad att slutföra samarbetet med den revisor du har valt. Vår förhoppning är att du kommer vara nöjd med vår partner, vi hoppas att det blir början på ett långvarigt samarbete.

Vi kvalitetssäkrar alltid våra partners och våra kunder. När kunder begär att få tre offerter via Ekonomijuridik samlar vi in så mycket information som möjligt så att vi sedan kan förmedla uppdrag av hög kvalitet till våra partners. Ekonomijuridik strävar således efter att alla parters ska vara nöjda efter deras kontakt med oss.
Våra kunder och våra partners ska alltid kunna känna sig trygga och säkra att använda vår tjänst. Vi vet att nöjda kunder och nöjda partners är nyckel till vår framgång. Fler städer i Skåne där vi samarbetar med revisorer är Revisor Lund, revisor Hässleholm, revisor Trelleborg, revisor Kristianstadrevisor Helsingborg

Börja här