Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Revisor Köping

Går du i tankarna att byta ut din revisor eller redovisningskonsult i Köping? Är det så att du behöver en revisor eller redovisningskonsult som har större branscherfarenhet, ger ett bättre pris eller har en annan typ av kompetens?

Vi på Ekonomijuridik och Revisor Köping har flera års erfarenhet av att kostnadsfritt förmedla hjälp från revisorer och redovisningskonsulter runt om i Sverige.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 36 timmar med kostnadsfria förslag på revisor eller redovisningskonsult som passar din verksamhet.

Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Ansvaret som egen företagare

När du som företagare bedriver affärsverksamhet av olika dess slag, har du ett stort ansvar för att alla affärshändelser blir bokförda löpande. Ansvaret innefattar även att du sparar och arkiverar alla bokföringsunderlag samt att bokföringen blir avstämd/dokumenterad på regelbunden basis. För att kunna ta fram en korrekt årsredovisning krävs det att detta sköts på ett korrekt sätt. Årsredovisningen måste skickas in i tid då Bolagsverket inte har möjlighet att ge någon dispens gällande förseningar. Kommer årsredovisningen in försent blir ditt företag belagt med en förseningsavgift. Har företaget otur kan man bli åtalad för bokföringsbrott om man inte har upprättat en årsredovisning.

Som företagare har man ofta ett ganska pressat tidsschema vilket kan öka stressen för att utföra all bokföring korrekt och inom den satta tidsramen. Det gäller att utföra det korrekt eftersom åtal kan väckas efter försenad eller felaktig årsredovisning. Eftersom det kräver noggrannhet rekommenderar vi starkt att anlita en professionell redovisningskonsult eller revisor, beroende på vad du behöver hjälp med. Revisor Köping och EkonomiJuridik hjälper dig och ditt företag att hitta en redovisningskonsult eller revisor för din bokföring och årsredovisning.

Redovisningskonsulten; din hjälp med årsredovisningen

För att säkerställa hög kvalitet på din bokföring och årsredovisning bör du ta hjälp av en redovisningskonsult med bred erfarenhet och kompetens. Redovisningskonsulter följer vissa specifika regelverk och tillsammans kan ni upprätta ett detaljerat uppdragsbrev som förklarar vilka skyldigheter företaget har och vilka områden som redovisningskonsulten ansvarar för.

En redovisningskonsult arbetar med alla de frågor som rör ekonomi, affärsutveckling och administration. Genom våra samarbetspartners finns det en bred kompetens och utbildning för att kunna erbjuda en kvalitativ redovisningstjänst till dig som uppdragsgivare.

Sedan år 2006 kan en redovisningskonsult även vara auktoriserad med allt vad de innebär. För att få auktoriseringstiteln är som är skyddad enligt lag måste redovisningskonsulten vara medlem i FAR eller SRF. Kvalitetskontrollen för att få behålla titeln auktoriserad redovisningskonsult sker minst vart 6.e år samt att de genomgår löpande vidareutbildning.

Revisorn; granskar din redovisning

Ditt företags årsredovisning måste årligen granskas och det görs av en revisor. Revisionen utförs enligt god revisionssed vilket är riktmärken och regler för hur revisorn ska utföra revisionen. I samband med att årsredovisningen lämnas in upprättas även en revisionsberättelse som förklarar revisionen och hur företaget mår och utvecklats.

En revisor sköter revisionen för en förening, myndighet eller ett företag, små som stora. Benämningen och titeln revisor är inte skyddad enligt någon lag vilket innebär att vem som helst kan kalla sig det. För att få titulera sig auktoriserad eller godkänd revisor som är skyddade enligt svensk lag är kravet bland annat gedigen utbildning och revisionsarbete under minst 3 års tid.

Det här hjälper Revisor Köping och EkonomiJuridik ditt företag med

Vi hjälper dig hitta en auktoriserad revisor eller redovisningskonsult. Att en del av våra samarbetspartners är auktoriserade revisorer eller redovisningskonsulter ger dig som kund en säkerhet i kvalitén. Med en revisor eller redovisningskonsult blir arbetet rätt utfört och du sparar även tid och kan fokusera på din verksamhets utveckling. Genom att fylla i formuläret blir väljer vi ut de av våra samarbetspartners som passar och du får totalt 3 olika offerter. Det är helt kostnadsfritt och utan bindning, dessutom går det snabbt. Inom 36 timmar har du svar!

Börja här