Öppet alla dagar: 8-20

Telefon: 010 - 495 83 00

Om

Ekonomijuridik.se har mer än 10 års erfarenhet av att förmedla uppdrag från företag till passande revisionsbyråer och redovisningskonsulter.

Vår välutbildade och erfarna personal gör genomgående analyser på de förfrågningar vi får in. På så sätt vet vi att vi kan garantera en professionell matchning.

Vi genomför kontinuerligt marknadsundersökningar, internutbildningar och partnersutveckling för att kunna hålla branschens bästa service och utbud.

Helt kostnadsfritt hjälper vi er att hitta en revisor eller redovisningskonsult som passar just dina behov. Efter många års erfarenhet av att samarbeta med revisorer och redovisningskonsulter har vi ett stort nätverk vilket säkerställer kvalitén. Vi förmedlar årligen tusentals kontakter och hjälper allt från småföretagare, enskilda firmor, aktiebolag, handelsbolag till större koncerner. Ekonomijuridik är branschledande med att kostnadsfritt hjälpa dig att hitta en revisor eller redovisningskonsult inom 36 timmar.

Vi vill förbättra förutsättningarna för företag och privatpersoner att få den expertishjälp som idag behövs i en ständigt föränderlig affärsvärld.

Vill du jobba hos oss?

Vi letar ständigt efter personal med rätt kompetens och tar emot spontanansökningar.
Skicka in ditt CV